Първата дама на САЩ е възмутена от използването на изображение

...
Първата дама на САЩ е възмутена от използването на изображение
Коментари Харесай

Мелания Тръмп възмутена от ползването на образа й за реклама в Хърватия

Първата дама на Съединени американски щати е възмутена от потреблението на изображение с нейния облик за рекламен билборд, публикуван от езиковото учебно заведение Americki Institut в Загреб. " Само си представете какъв брой надалеч може да стигнете с малко британски " ( " Just imagine how far you can go with a little bit of English " ), гласи рекламният слоган на акцията.

Нейните юристи имат намерение да заведат правосъдно дело за потреблението на фотография на Мелания Тръмп за комерсиални цели без авансово единодушие. Те са задължили Americki Institut да демонтира всички рекламни банери и билбордове в течение на 24 часа, оповестиха хърватски медии.

Представител на Americki Institut съобщи пред публицисти, че обликът на родената в Словения Мелания Тръмп е употребен като образец за подражателство. По думите му от ден на ден хървати емигрират в англоезични страни и познанията по британски език им оказват помощ да осъществят задачите си зад граница.

Езиковото учебно заведение към този момент се е извинило на Мелания Тръмп и е дало обещание да демонтира рекламните банери.

Това не е първият случай, когато брачната половинка на президента Тръмп прибягва до помощта на юристи, с цел да пази своя облик на територията на страните от някогашна Югославия. Адвокати към този момент са оспорили потреблението на нейни изображения в реклами на разнообразни хранителни артикули. Въпреки това в словенския град Севница, където е израснала Мелания, и до през днешния ден продават редица артикули с марката " Първа дама ".

Мелания Тръмп, някогашна Мелания Кнавс, е родена на 26 април 1970 година в Югославия, в словенския град Севница. Някои неща от персоналния й живот остават неразбираеми, като да вземем за пример по кое време е била открита за света на модата - дали на 16 или на 17 години. Тя твърдеше, че е приключила висше обучение, само че публицисти откриха, че е следвала архитектура и дизайн, само че е прекъснала учението си, с цел да замине за Милано и Париж, където работи като модел.

Мелания се среща с Доналд Тръмп през 1998 година по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Двамата се женят през 2005 година Сватбеното им празненство в Палм Бийч е охолно и блестящо, а роклята на булката, дело на фешън къща Диор, коства 100 000 $. Мелания е третата брачна половинка на Доналд. Двамата имат наследник, 10-годишния Барън.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР