Първата дама Мелания Тръмп ще украси Белия дом за Коледа.

...
Първата дама Мелания Тръмп ще украси Белия дом за Коледа.
Коментари Харесай

Мелания Тръмп сложи коледната украса на Белия дом за последен път - slava.bg

Първата дама Мелания Тръмп ще украси Белия дом за Коледа. Това ще ѝ бъде последният път, в който тя съблюдава тази традиция.

След като брачният партньор ѝ Доналд Тръмп загуби изборите за президент, Коледа ще бъде последният празник за първото семейство като жители на Белия дом. Украсяването ще стартира при започване на декември, а госпожа Тръмп ще е отпред на комисията, която ще придаде коледно въодушевление на всички от администрацията на президента.

Коледната традиция обаче идва в много мъчно време както за Мелания, по този начин и за Доналд. Настоящият президент на Съединени американски щати отхвърля да одобри загубата си от Джо Байдън, а госпожа Тръмп се забърка в следващия скандал. Преди няколко дни изтече скришен запис, в който се чува по какъв начин Мелания разисква украсяването на Белия дом и признава, че не е доста въодушевена от това деяние.

Аудиото беше пуснато от Стефани Уолкоф, която е някогашна служителка в Белия дом и една от най-близките приятелки на Мелания. Тя също по този начин написа и книгата „ Melania & Me “, в която разкрива за живота на Първата дама и за брака ѝ с Доналд Тръмп. В записите се чува по какъв начин госпожа Тръмп по-скоро желае да се отърве от коледната традиция.

„ Няма да се престаравам за коледната декорация. На кого му пука за Коледа и украсата? “, споделя Мелания. Тя въпреки всичко прибавя, че ще съблюдава традицията, тъй като ѝ се постанова. За нейно благополучие, това ще ѝ е последният път, в който го прави пред очите на цяла Америка. Отговорът на Първата дама не закъсня. Тя твърди, че думите ѝ са извадени от подтекста, а книгата на Уолкоф е основана на злословия и клюки.

Според представител от Белия дом, госпожа Тръмп чака с неспокойствие да украси президентската резиденция за Коледа. „ Това е годишна традиция, за която тя се готви още от юни “, споделя Стефани Гришам пред People. Добавя, че декорът ще бъде показан пред цяла Америка и ще бъде в действителност впечатляващ.

На фона на всичко това Доналд Тръмп отхвърля да одобри загубата си на тазгодишните избори. Той се пробва да заведе няколко каузи против другите щати, в които Джо Байдън излезе победител. Според сегашния президент, бюлетините по пощата са били подправени и гласовете, които би трябвало да бъдат зачетени, са единствено на хората, пристигнали да гласоподават физически.

От New York Times споделят, че в нито един щат не е следено нарушаване при преброяването на гласовете. Засега Тръмп има отворено дело единствено в Пенсилвания, като исковете му в Аризона, Джорджия, Мичиган и Невада бяха отхвърлени.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР