Първата дама Десислава Радева украси корицата на списание EVA за

...
Първата дама Десислава Радева украси корицата на списание EVA за
Коментари Харесай

Десислава Радева е неузнаваема на корицата на списание

Първата дама Десислава Радева украси корицата на списание EVA за ноември.

В искрено изявление пред списанието брачната половинка на президента Румен Радева не икономисва своето искрено и почтено мнение за всичко това, с което живеем през днешния ден и потвърждава, че не икономисва истината за себе си, за грешките, които е правила.

„ За мен да си свободен значи да казваш истината. Смятам себе си за свободен човек, тъй като споделям истината. Всъщност своята истина. Така съм възпитана. Така съм възпитала и детето си. Теорията за благородната неистина ми звучи плахо и оправдателно “.

Корицата на EVA с първата дама Десислава Радева провокира във Фейсбук лавина от реакции и мнения – по-голямата част са позитивни,малка част от мненията са откровени рецензии към нея и екипа на списанието. Но по този начин е с всяка обществена персона. И Десислава Радева не прави изключение.
 Десислава Радева Диляна Флорентин, EVA
Как възприема засиления интерес към нея и дали това я кара да се въздържа от обществени изяви в обществените мрежи, каква е била в ученическите си години в Бургас, за какво е напуснала британската гимназия последната година на образованието си, къде е работила, по какъв начин се е срещнала със брачна половинка си, кои са хората, на които има вяра и които безусловно обича…

Цялото изявление с Десислава Радева може да прочетете единствено в списание EVA, единствено през ноември!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР