Първата дама Десислава Радева скочи остро срещу кандидатурата на Антон

...
Първата дама Десислава Радева скочи остро срещу кандидатурата на Антон
Коментари Харесай

Президентшата Десислава Радева: Хекимян няма достойнство! 



Първата дама Десислава Радева скочи остро против кандидатурата на Антон Хекимян за кмет на София. Съпругата на президента Румен Радев, която дълго време отсъстваше от обществените мрежи, се завърна стремително във фейсбук преди няколко месеца и още веднъж не пести хапливи мнения по адрес на политическата класа у нас.

След изненадващия избор на ГЕРБ да повдигнат Хекимян за кандидат-кмет на столицата Деси разгласява новината и написа: „ Толкова за самостоятелната ни публицистика “. Под обявата към този момент дни наред се вихри полемика, в която президентшата и нейни другари одумват досегашния началник в Би Ти Ви. На коментар от своя позната с име Дафина Рашкова, който гласи: „ Е, то е ясно, ще „ измият очите “ си с него, щото друга персона очевидно е контрактувана!? “, Десислава отвръща: „ Повече ме вълнува неговото единодушие. Достойнство очевидно няма, но най-малко „ кумова срама “ да имаше... поради гилдията “.

На различен коментар от Веселин Николов, че „ Хекимян от дълго време се продаде… “, госпожа Радева написа: „ Все имах подозрение, обаче... “. Под обявата ѝ Иван Михайлов прибавя: „ Много положително дете... директория и слушка “, а Радева репликира: „ И сътрудниците му по този начин несъмнено. С доста дълга пейка от фрагменти се снабдиха ГЕРБ. Да живее четвъртата власт! “.
Възмутената от кандидатурата на Хекимян първа дама в последните няколко месеца не пести рецензии по целия колектив на малкия екран, в която до неотдавна арменецът се подвизаваше като шеф на сектор „ Новини, журналистика и настоящи излъчвания “. В началото на 2023 година Десислава Радева разкритикува във фейсбук и водещия на „ 120 минути “ Светослав Иванов, като направи констатация, че бил имал единствено рекламация да е добър публицист.

Категоричните позиции, изразени от Десислава Радева във връзка водещия на едно от най-известните публицистични излъчвания у нас, както и по адрес на Антон Хекимян, надали са инцидентни. Вероятно първата дама, за която от дълго време се приказва, че е сив кардинал в президентството и към този момент втори мандат управлява медийното наличие на брачна половинка си, е натрупала негативи към медията точно по времето, в което Хекимян към момента бе шеф там.

Дълги години актуалната първа дама е работила като пиар и маркетинг експерт за разнообразни компании и има самочувствие, че е веща в сектора. Стажът ѝ стартира първо под крилото на Слави Трифонов в тогавашната му музикална компания БМК, където първоначално била секретарка, само че след това станала пиар експерт. После работила за разнообразни частни компании, в това число огромен производител на бира, отново на високи длъжности в рекламата, до момента в който през 2014 година попада във Военновъздушни сили и е назачена за техен пиар. На 50-годишна възраст тя закупи и магистърска тапия от Софийския университет в компетентност „ Политически патологии “. Ако реши, би могла да практикува и като политолог.

Източник: Ретро бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР