Първата част на хороскопа на друидите може да намерите тук.

...
Първата част на хороскопа на друидите може да намерите тук.
Коментари Харесай

Хороскопа на друидите - част II

Първата част на хороскопа на друидите може да намерите тук.

Ако желаете да научите повече за това, кои са били друидите може да прочетете публикацията ни тук.

Маслина – 23.09

Макар и дребна, маслината не е лишена от хубост.

Според хороскопа на друидите индивидът маслина постоянно страда от равматизъм. Той обича слънцето и когато то липсва не се усеща изключително удобно. Родените под този знак са спокойни и уравновесени хора, не са нападателни и не обичат да усложняват излижно живота си. Не се месят в непознатите работи.

Маслините са деликатни хора. Тази тактичност от време на време може да се обърка с равнодушие, само че това не е по този начин. Маслината е подготвена постоянно да помогне.

Тези хора са постоянно усмихнати без значение в каква обстановка се намират. Способността им да се владеят им оказва помощ, само че и философията им за живота е да не си тровят нервите ненужно. Често това свое положение те съумяват да придадат и на другите към тях.

Човекът маслина има възприятие за правдивост и не дава да бъде злоупотребявано с неговата добрина. Умее да схваща и да влиза в състояние на другия. Когато поддържа връзка е въздържан.

В любовно отношение индивидът маслина не е ревностен и почита независимостта на колегата си. Прави отстъпки във връзката, само че не е слабоволев и да се подава на командване. Това го прави, тъй като най-важното за него е покоят.

Родените под този знак са доста интелигентни хора, посвещават доста от времето си в размисъл. Ученолюбиви са и обичат да уголемяват своето знание в най-различни сфери.

Офика – 1.04 – 10.04; 4.10 – 13.10

Според хороскопа на друидите, тези хора са с нежна въниност, само че това не трябва да заблуждава близките. Родените под този знак са доста мощни и устойчиви натури. Те са благи и чаровни, виждат се от надалеч със своята лека походка.

Винаги са усмихнати, както поради тяхната веселба, по този начин и поради самоконтрола, който имат. Родените под този знак обичат да акцентират достолепието си и да се обличат добре и с усет.

Те са гъвкави и бързо привикват със промяната на ситуацията и събитията към тях. Не са егоисти. Те са независими макар, че в някои случаи може да се получи да бъдат подвластни от някой или нещо. Да се контактува с човек офика е доста мъчно. Взаимоотношенията пък с подобен човек биха били много комплицирани. Те имат комплекс за виновност.

Човекът офика е сензитивен в любовта, той е предан и привлекателен. Готов е да даде доста на половинката си, само че в подмяна желае същото. Не би дал прошка машинация или разочерование.

Родените под този знак са богати, само че за сметка на това имат доста грижи. Придвидливи и умни това постоянно ги прави сполучливи в живота.

Клен – 11.04 – 20.04; 14.10 – 23.10

Според хороскопа на друидите, родените под този знак са кокетни и акуратни персони. Интересуват се от модата и несъмнено не са скучни персони. Имат доста сила и са бодри, това им оказва помощ постоянно да са на висота. По-скоро са индивидуалисти.

Тези хора не се отличават с особена храброст, само че при потребност могат да взимат такива решения в името на виталните му ползи. Родените под този знак, не са домошари и не обичат да стоят у дома. Обичат да поддържат връзка с нови хора. Като цяло тези хора са цялостни с невероятни проекти, обичат новините, пазят новите хрумвания и гледища. Въпреки това обаче, те рядко осъществят своите планове. Човекът клен обича да бъде център на внимание, да бъде обект на разискване от близките. Това не го тормози.

В любовните връзки кленът е непридвидим и комплициран. За да построи постоянна връзка, той би трябвало да срещне човек като него – с аналогично мислене.

Имат явен и изострен разум, а също по този начин и въображение и вътрешен глас.

Орех – 21.04 – 30.04; 24.10 – 2.11

Според хороскопа на друидите орехът е искре и натурален. Грижи се за своя жанр и макар тънките му обноски в същността си, на моменти той е колеблив, изпълнен с несъгласия, придирчив, нападателен и себелюбив. Разбира се може да бъде и гостолюбив и учтив.

Родените под този знак са много спорни персони. От една страна може да бъдат правилни и лоялни, а от друга да те предадат. Как ще постъпи и какво ще каже в избрана обстановка е мистерия.

В любовта си индивидът орех е кадърен без всякакво предизвестие да постави завършек на връзката. В избрани моменти той обича да страда, а дружно с това страдат и другите. Обича да усложнява обстановките. Родените под този знак не са изключително уравновесени, от тях постоянно може да се чака тъкмо това, което минимум се чака.

В всекидневието си тези хора са изключителни стратези. Много добре преценяват, обмислят и извършват желанията си, без разкаяние на съвестта. Склонни са да поемат риск, като не вървят по пътища по, които са минали други. Не си падат по компромисите. В живота си имат, както доста другари, по този начин и доста врагове. Защитава своята самостоятелност и самостоятелност. Също по този начин може да се каже, че имат организаторски качества.

Жасмин – 1.05 – 14.05; 3.11 – 11.11

Според хороскопа на друидите, това са преносими, витални и общителни персони. Обичат свободните диалози и елементарно стават център на вниманието дори без да са го желали.

В очите на другите индивидът жасмин наподобява балансиран, радостен, витален и без проблеми, само че в същина околните към него знаят, че той е сензитивен и може да се разочарова. Въпреки цялата жизнеспособност и категоричност, която лъха от индивидът жасмин, в своята същина той е черноглед.

Родените под този знак, обичат разбирателството и умее да провежда прелестно връзките си с другите хора.

Когато е вкъщи си той търси самостоятелност, не обича да бъде каран да се усеща вързан и лимитиран. Не обича задълженият, само че постоянно ги извършва въпреки и от време на време с принуда.

Съвместният живот с човек жасмин сигурно няма да бъде лек. Те бързо се разочароват. Обичат децата и макар, че не чака доста от живота си, за тях той има огромни очаквания и упования. Има способността да обеснява тъкмо и ясно, даже и най-сложното.

Тези хора не са материалисти. Въпреки това обаче, изкарват положителни пари. Обичат работата и това, че са интелигентни с преносима мисъл хора се цени доста от работодателите им.

Кестен – 15.05 – 24.05; 12.11 – 21.11

В хороскопа на друидите индивидът кестен е най-големият герой за независимост и правдивост. Той живее със размах и постоянно е изпълнен с сила, подготвен да се бори за идеята си или да пази правдата. Поради тази негова непреклонност неведнъж има междуличностни спорове и не съумява да завоюва благосклонностите на всеки, макар че нормално хората кестени са доста красиви.

Върлото гонене на правдата и високия морал, присъщи за тези представители на друидския хороскоп, неведнъж се оказват спънка за тяхното кариерно развиване, както и поради неналичието на дипломатичност и съмнение към останалите.

Всичко това обаче, надалеч не значи, че индивида кестен не може да е доста грижлив и да обича същински. Но го прави единствено един път в живота! Също по този начин и той има мощна потребност от обич, което обаче, съчетано с недоверието му към хората и високите условия, провокира спорове в връзките му с колегата. Но в случай че откри човек, с който да се усеща спокоен и схваща, той ще разгърне огромния си капацитет – той е доста бдителен и талантлив, има податливост да изпада във метафизичен размишления и мечтателност.

Ясен – 25.05 – 3.06; 22.11 – 1.12

Към ясена в хороскопа на друидите се отнасят доста ярки персони, които извънредно доста ценят както външния си тип, по този начин и добре уредения живот. Природата ги е надарила с естествено стройна фигура и грациозност, които те прелестно развиват, с помощта на изтънчения си усет и точност.

Освен личните си грижи, които поставят за себе си, хората явен чакат и всички останали да се включат в обезпечаването на по-добър и разточителен живот за тях. Той се стреми да се грижат за него, само че в това време и ловко основава усещане за независим и виновен човек.

Представителите на тази зодия, знаят доста добре какво желаят от  живота, а имат и опциите и силата да го реализиран, даже да е за нечия друга сметка. Енергични и с ослепителен темперамент те не се поколебават да влязат в борба с някой и постоянно излизат спечелили от нея. Егоистичните им пристрастености ги водят постоянно напред, каквато и да е цената.

В персоналните си взаимоотношения избират любовта, само че даже и тя е съпроводена от полза за тях. Партньорите им биват избирани доста усърдно и би трябвало да дават отговор на всичките критерии на ясена.

Колкото разчита на мозъка си, също толкоз доста той следва и мощната си вътрешен глас. Развит във всяко отношение, той е извънредно благонадежден сътрудник и съдружник.

Габър – 4.06 – 13.06; 2.12 – 11.12

Габър – естетите на хороскопа! Въпреки, че са много интелигентни, те държат на първо място на външния тип. За тях формата е доста по-важна от наличието. Това нормално не е ориентирано към личния им външен тип, а към заобикалящия ги свят.

Те са доста дисциплинирани, държат да има открит ред и се движат постоянно в границите на общоприетото. Нямат нищо срещу да се подчиняват и да извършват непознати заповеди, посредством което заобикалят самите те отговорността и не се постанова да се тревожат дали ще се оправят сполучливо. Рядко поемат самодейност и подхождат с съмнение и песимизъм към новите и истински хрумвания. Стриктни са в личните си ясно открити задания и се радват на оценки и медали.

Също толкоз порядъчни са и в любовта, което ги прави доста надеждни сътрудници. Отнасят се отговорно към връзката и съчетано с благия му темперамент, трансформира взаимния живот в доста прелестен и лек. Но… не забравяйте, че на първо място, те са хора на дълга и не биха го пренебрегнали поради никой и нищо.

Смокиня – 14.06 – 23.06; 12.12 – 21.12

Не от най-красивите, само че въпреки всичко чаровни и с деликатни черти са представителите на Смокиня в друидския хороскоп. Те са нежни натури. Въпреки че са непостоянни по темперамент, имат потребност от среда, която да ги кара да се усещат сигурни и постоянни. А, в случай че средата не им обезпечава нужното, те губят жизнеността и силите си.

До огромна степен за вътрешното си успокоение и сигурност, смокините разпитат на своите родственици и близки. Те изпитват непрекъсната потребност да усещат поддръжката и наличието им. Държат доста на роднинските връзки и фамилните усеща, което ги прави доста надеждни и на тях постоянно може да се разчита.

Хората – Смокиня са прочувствени и от време на време работят импулсивно. Това е и най-голямата борба в живота им – борбата против личните им недостатъци и съблазните на живота. Те се стремят да извършват смирено ежедневните си отговорности и да живеят честно. Всяко тяхно деяние е изпълнено с положителни планове, тъй че да не вредят на никого.

В любовния им живот, те не се изявяват по изключително сантиментален метод, нито може да очаквате от тях демонстрация на автентичност и фикция. Напротив, те избират спокойния и еднотипен живот, като всеки, който ги схваща и се отнася добре с тях, може да разчита на сполучлива връзка посред им.

Бреза – 24.06

Хората – бреза са най-изтънчените представители на хороскопа на друидите. Те са елегантни във всяко отношение – във външния си тип, в държанието си, в връзките си с другите. Те са скромни, умеят да подхождат сдържано и учтиво даже към по този начин непоносимата им циничност. Всичко, с което ги е надарила природата, те одобряват смирено, без да се акцентират и без капка снобизъм.

Те са извънредно работливи и пестят силите си на работа – с еднообразно усърдие ще посрещнат както по-обикновени позиции, по този начин и по-важните и виновни длъжности. Всяка задача, с която се заеме, трансформира в креативно начинание, като влага доста въображение и досетливост, съчетано по образован метод с деловитост и успеваемост. За да може обаче да развият капацитета си и да се усещат удобно, те би трябвало да се занимат с изкуство или друга креативна работа.

Предпочитат спокойни връзки, лишени от динамичност, само че никога скучни. Хотата бреза умеят да основават фамилна и уютна конюнктура, както и да поддържат сантименталната атмосфера. Не са им непознати като сантименталните усеща, по този начин и мощната пристрастеност. Обикновено мъчно вземат решението за избран сътрудник, само че създадат ли го, то постоянно е вярно и не съжаляват за нищо

Вероятно щяха да са безусловно съвършени, в случай че не общуваха толкоз мъчно с хората. Това най-много се дължи на незаинтересоваността им към светския живот и основаването на контакти. За тях е безусловно задоволително да имат непосредствен кръг от хора, с които да се усещат добре и обичани.

Повече за хороскопа на друидите може да намерите тук.

Източник: drevnite.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР