Първата българска професионална порноактриса Диана Габровска снима два нови филма

...
Първата българска професионална порноактриса Диана Габровска снима два нови филма
Коментари Харесай

Бг кралицата на розовите филми Диана Габровска заснела лента -„черешката на тортата”

Първата българска професионална порноактриса Диана Габровска снима два нови кино лентата в Гърция, като единият от тях е нещо доста по-различно от това, което е правила до момента. „ Мога да настоявам, че е черешката на тортата “, съобщи брюнетката пред „ Телеграф “.

„ Не мога да издам доста за филмите. И двата ги снимах в Гърция и съумях да се видя с огромна част от сътрудниците си. Мъжът ми както постоянно присъстваше “, описа Габровска. “Коментирахме Еротик фестивала, който е от 9 до 12 юни в Атина. Това е сексуален фестивал, на който се събират порнокомпании и аз ще заема присъединяване в него с Шугар бейбс. Нашият специфичен посетител ще бъде една от най-известните порноактриси в света – Лиса Ан. Предполагам, че ще е доста забавно, до момента не съм била на сходно събитие. Очаквам и доста мои почитатели да дойдат и да се срещнем, тъй като не стопират да ме питат по кое време ще бъде фестивалът. Всеки е добре пристигнал “, добави самата тя.

„ Сега се заех по-сериозно с развиването на профила ми в Only fans. Там почитателите ми ще могат да си споделят с мен, ще си пишем. Също по този начин ще видят някакви по-лични видеоклипове, в случай че изискат, или бекстейдж от филмите ми. Неща, които не могат да видят на никое място другаде. Сега пуснах игра в обществените мрежи, като желая да направя на трима от феновете ми безвъзмезден абонамент като подарък “, показа Диана.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР