Първата българска жертва на фалита на големия туроператор Thomas Cook

...
Първата българска жертва на фалита на големия туроператор Thomas Cook
Коментари Харесай

Фалира голям български туроператор

Първата българска жертва на банкрута на огромния туроператор Thomas Cook към този момент е реалност. След 24-годишна активност банкрутира туристическият оператор „ Астрал Холидейз Интернешънъл “. Той беше формален представител за България на британския туроператор. От компанията твърдят, че всички техни български туристи, които сега са на отмора зад граница, са с изцяло платени почивки и не би трябвало да имат никакви проблеми с полетите или хотелските резервации.

В писмо до сътрудниците от компанията оповестяват, че „ се постанова да прекратим активността и да стартираме процедура по оповестяване на неплатежоспособност от 07.10.2019 година след съвсем 24 години наличие на туристическия пазар и макар неимоверните старания на управлението. Решението е взето след извънредно доста полемики, старания и опити да се обезпечи финансиране за сдружението “.

В писмото до сътрудниците се прецизира, че аргументите да се стигне дотук са „ доста и сложни, само че това, което ни остава е история, опит и поука с ежедневни дребни и огромни победи през тези години на триумфи и компликации “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР