Първа версия за второто убийство в Костенец Извънредно! Ехтят гърмежи,

...
Първа версия за второто убийство в Костенец Извънредно! Ехтят гърмежи,
Коментари Харесай

Костенец под обсада, полиция пази хората от убиеца беглец

Първа версия за второто ликвидиране в Костенец Извънредно! Ехтят гърмежи, май откриха килъра от Костенец Фалшива паника! Убиецът от Костенец отново избяга
Костенец е под полицейска обсада след двете убийства в града. Министерство на вътрешните работи работи по няколко версии за закононарушенията, оповестява bTV.

Седми ден няма диря от Стоян Зайков, който е обвинен за убийството на приятелката си и братовчед си. Възможно е търсеният мъж да се е укривал в дома на роднината си, без негово познание.

По мъжа е стреляно с пушка или преправено оръжие. Чака се експертиза на боеприпаса.

Нито полицията, охраняваща квартала, нито съседите обаче са чули изстрела. Взети са проби от телата на двете жертви за ДНК. Под контрола на полицията към този момент са няколко души от града, за които проверяващите считат, че са под опасност. Барети претърсват града и покрайнините, а в издирването са включени и психолози от Министерство на вътрешните работи.

Хората от Костенец се опасяват от ден на ден за сигурността си. Най-много живеещите наоколо до дома на Зайков. И през днешния ден баретите ревизираха подробно всички къщи в квартала. Все още никой не е изискал от общината да бъде изместен на по-сигурно място. Кметът, който е и съученик на беглеца признава, че мощно безпокойствие към този момент е обзело всичките му съграждани.

След сигнал, че Зайков е бил видян в центъра на града, униформените отделиха региона. Там се намира и Основното учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий ”, то беше затворено, а учениците и учителите останаха под полицейска защита. Информацията, че търсеният мъж е в местността се оказа погрешна. На обяд беше тествано и село Очуша, където близки на втората жертва подали сигнал за беглеца. Претърсването не даде резултат.

От Министерство на вътрешните работи приканиха жителите на Костенец да не подхващат независими дейности, в случай че видят Зайков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР