Първа публична поява на Кейт Мидълтън и принц Уилям в

...
Първа публична поява на Кейт Мидълтън и принц Уилям в
Коментари Харесай

Кейт с любимите бижута на Лейди Ди - slava.bg

Първа обществена поява на Кейт Мидълтън и принц Уилям в Бъкингамския замък от началото на пандемията. Херцозите на Кеймбридж заместиха Елизабет Втора, като се срещнаха с президента на Украйна и неговата брачна половинка.

За мотива Кейт бе избрала синя мидирокля на марката Emilia Wickstead, която е една от обичаните ѝ. Тя е с V-образно деколте, леко разкроена и има колан на кръста.

Освен със страхотната рокля, съчетана с обувки на тъничък ток в бежово, херцогинята се отличи с красивите си бижута – със сапфири и диаманти, които съгласно кралски специалисти, са били обичани на починалата ѝ свекърва.

Предполага се, че колието и обеците, носени от Мидълтън за визитата на Владимир и Елена Зеленски, са модифицирани от сбирката на принцеса Даяна.

По данни на английски бижутери, висулката на врата на Кейт, която е със сапфир и елмаз, наподобява доста на накитите, които Даяна е получила от саудитското кралско семейство като брачен подарък.

Междувременно стилисти означават, че Мидълтън и различен път е била със същия модел рокля, единствено че в по-тъмен цвят.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР