Първа премиера за сезона в Народния театър. Тази вечер и

...
Първа премиера за сезона в Народния театър. Тази вечер и
Коментари Харесай

Хага - първа премиера за сезона в Народния театър

Първа премиера за сезона в Народния спектакъл. Тази вечер и на следващия ден на огромната сцена ще се играе пиесата „ Хага “ по текст на украинската авторка Саша Денисова. Тя е у нас за премиерата, като след спектакъла довечера публиката ще взе участие в полемика с нея, с режисьора Галин Стоев и актьорите в спектакъла, оповестява БНР.

На сцената ще се разиграе утопичен правосъден развой в Хагски арбитражен съд против военните закононарушения, когато войната към този момент е свършила, описа Галин Стоев.

" Понеже става дума за утопичен развой, т.е. развой, за който всички естествени хора се надяват един ден да се случи, само че по никакъв начин не е несъмнено, в действителност, в света, в който живеем. Никак не е несъмнено, че този развой ще се случи. И по никакъв начин не е несъмнено, че правото ще бъде възобновено, а процесът е доста нужен за всички нас. Не за друго, а да знаем, че справедливостта, че правото по някакъв метод тържествуват и са възобновени и това ни дава някакъв общ консенсус като общество ", сподели Галин Стоев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР