Първа копка за цялостен ремонт бе направена днес в детска

...
Първа копка за цялостен ремонт бе направена днес в детска
Коментари Харесай

Започна цялостният ремонт на столичната детска градина Щурче“ в Илинден

Първа копка за повсеместен ремонт бе направена през днешния ден в детска градина " Щурче " в столичния регион Илинден. Пълното възобновяване на постройката е част от огромен план, по който ще бъдат ремонтирани 26 учебни заведения и детски градини на територията на Столична община.

Цялостно възобновяване на фасадата, покрива, стаите, терасите и площадките - това са единствено част от дейностите, които включва огромният план за ремонт на детското заведение. Стойността на ремонтите e към 2 милиона лв..
Иван Божилов - кмет на регион Илинден: Нуждата ни е голяма. Едно от тези заведения, където завърши към този момент, даже и те си спомнят и с смешка го споделят по време на занятия стояхме с якета, в този момент сме без и към този момент ни е топло.  Увеличават броя на яслените групи в София Увеличават броя на яслените групи в София
Столичният общински съвет взе решение за увеличение на броя на децата в яслените групи на детските градини от 20 на 23. Причината е в дефицита на ме...

340 са децата в детска градина " Щурче ". Една от задачите на плана е да се сътвори модерна среда за образование и образование. А до момента в който трае ремонтът, този развой ще бъде обезпечен.
Бистра Гочева - изпълняващ длъжността зам.-директор: Те ще бъдат в новия корпус, новопострояният, който действа. Всичко е проведено с региона, със Столична община, тъй че процесът да мине гладко и безпроблемно.
Амбициите на екипа, който работи по плана, е децата да влязат в обновените пространства до 1ви октомври.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР