Първа копка направиха кметът на община Стара Загора г-н Живко

...
Първа копка направиха кметът на община Стара Загора г-н Живко
Коментари Харесай

Трети магазин Lidl ще бъде изграден в Стара Загора frognews.bg

Първа копка направиха кметът на община Стара Загора господин Живко Тодоров, ръководителят на съвета на шефовете на „ Видеолукс холдинг ” господин Тодор Белчев и господин Бисер Инчовски, шеф „ Централизирани действия “, Лидл България, откакто бе отслужен церемониален водосвет.

 

" Правим първа копка на третия Lidl в този град, само че в композиция с един значителен и сериозен ремонт на мола, който ще има напълно друга визия. Смятам, че това е в действителност доста мощен план и че ще стане привлекателен център за хората освен в града, само че и в радиус от 30 км за всички градове като Ямбол, Сливен и Нова Загора, “ сподели господин Белчев по време на събитието.

 

Инвеститор в плана и притежател на терена е „ Практикер “, а построяването на обекта е предоставено на строителна компания „ Лъки Строй 2011 “ ЕАД. За новия магазин са отредени 9340 кв.м. повърхност, от които застроената повърхност ще бъде 2 370 кв.м. Строителството на постройката, в която Lidl ще бъде наемател, се чака да завърши напролет на 2023 година Като част от климатичната тактика на Lidl новият магазин ще бъде оборудван с фотоволтаичнa  система. Опазването на околната среда е основен приоритет и за „ Видеолукс Холдинг “, по тази причина хипермаркетите „ Технополис “ и „ Практикер “ също са оборудвани с фотоволтаици.

 

Търговският комплекс, част от който е новоизграждащият се Lidl, е позициониран на комфортно и отзивчиво място на добре познатия адрес за извършване на покупки - бул. “Никола Петков “ 48. След завършването на процеса по преустрояване и обновяване, целият комплекс ще има обща комерсиална повърхност над 40 000 кв. м. и ще се трансформира в най-големия ритейл парк в района. На разположение на клиентите с изключение на Технополис, Практикер и Lidl ще бъдат над 40 магазина като LC Waikiki, Sinsay, KiK, Decathlon, Jumbo, McDonald’s, Beauty Zone, Tom Tailor и други, които ще добавят извънредно богатия подбор от марки и артикули. Посетителите на комерсиалния комплекс ще могат да се възползват от комфортен и безвъзмезден паркинг с над 500 паркоместа. Целият регион ще бъде в допълнение облагороден и ще се трансформира в още по-приятно място за отдих и извършване на покупки.

 

Мащабният план в Стара Загора е един от осемте ритейл плана, които компанията „ Видеолукс холдинг “ осъществя в най-големите градове на България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР