Първа копка на комплекс Central Park в кв. Банишора, който

...
Първа копка на комплекс Central Park в кв. Банишора, който
Коментари Харесай

Първа копка на уникален затворен комплекс в централна част на София

Първа копка на комплекс Central Park в кв. Банишора, който ще се състои от 7 здания с общо 872 жилища, беше направена на 11 юли.

На церемонията участваха вложителите, основният реализатор Електрисити, екипът на BULGARIAN PROPERTIES, която е извънредна организация по маркетинга и продажбите на обекта, клиенти и сътрудници.

Отслужена беше тържествена литургия за здраве и триумфи, последвана от зрелищно строшаване на бутилка шампанско в багера и коктейл на терена, който ще се трансформира в един от най-мащабните жилищни планове в столицата.

Къде е ситуиран Central Park?



Затвореният комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го здания, се намира в един от перспективните столични региони в необятния градски център на ул. „ Скопие “ 3, тъкмо до магазин Кауфланд.

Той е ситуиран в непосредствена непосредственост до един от най-успешните към този момент осъществени планове ново строителство и с съвършена информационна връзка с градското ядро на София. Близостта до мрежата на метрото, както и преминаващите по периферията на квартала автобусни, тролейбусни и трамвайни трасета на всеобщ градски превоз, трансформират региона в чудесно място за живеене.

Как ще наподобява?



Central Park е планиран, с цел да предлага на жителите си уравновесена градска среда, благоприятстваща резистентен и актуален метод на живот. Разположен върху имот с повърхност от близо 30 дка, комплексът се състои от седем здания с височина 50 метра, с разгъната застроена повърхност от близо 90 000 кв. м., при ниска компактност на застрояване от малко над 10 000 кв. м..

Компонентите на парковата среда включват:

Какви жилища ще предлага?



Проектираните по най-голям стандарт 872 жилища с оптимална функционална скица и близо 30-те търговски обекта с най-различни мащаби са информационно обезпечени от близо 1 000 места за паркиране, разпределени в комфортни подземни гаражи. Осигурените над 300 велопаркоместа основават модерни благоприятни условия за различен превоз и метод на напредване.

Предлагат се за продажба двустайни (от €71 517), тристайни (от €119 505) и четиристайни жилища (от €224 827) с отлични разпределения. Не се изисква комисионна от купувача.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР