Първа инвестиционна банка спечели наградата за Иновативна банка на годината

...
Първа инвестиционна банка спечели наградата за Иновативна банка на годината
Коментари Харесай

Fibank с две престижни отличия Компания на годината

Първа капиталова банка завоюва премията за Иновативна банка на годината в категория " Банки " в тазгодишното издание на церемонията " Компания на годината ", a фондът Sustainable lady, част от програмата Smart Lady на Fibank, получи най-високото отличие в категорията " Устойчиво развиване ".

 

Наградите се провеждат от сп. Business Lady и се присъждат от авторитетно жури, формирано от представители на браншови бизнес организации, бизнесмени и маркетингови специалисти. След като през 2020 година Fibank бе отличена преди всичко в категория " Банки ”, тази година журито още веднъж оцени високо всичко, реализирано от банката, отреждайки й първото място в същата категория.

В категория  " Устойчиво развиване "   Първа капиталова банка завоюва първа премия, поради плана Sustainable lady фонд. В него Fibank сплотява сили с Mastercard®, с цел да обезпечат дружно поддръжка на новаторски планове в областта на устойчивостта, основани от български дами бизнесмени.

" Всички награди, които получаваме, изискуем на нашия неповторим и друг екип от висококачествени специалисти, които поддържат и развиват лидерската ни позиция като иноватори във финансовата сфера. Това е семейство от хора със сърца, които са толкоз огромни, че от време на време мъчно се побират в една голяма и непрестанно разрастваща се организация, каквато е Fibank ", сподели при приемането на премията за Иновативна банка на годината шефът " Управление на човешкия капитал " на Fibank госпожа Росица Кузманова.

" Това е трета подред премия за тази година на фонда Sustainable lady. Благодарим на сътрудниците от Mastercard®, които повярваха в нас и създадохме фонда за поддръжка на устойчиви планове на дами в бизнеса ", показа на собствен ред  госпожа Илона Станева, шеф " Маркетинг и реклама " на Fibank, която получи премията в категория " Устойчиво развиване " за фонда Sustainable lady.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР