Първа Елза Парини заговори, че в живота на топ дизайнерката

...
Първа Елза Парини заговори, че в живота на топ дизайнерката
Коментари Харесай

Мегз със свръхестествени сили

Първа Елза Парини заприказва, че в живота на топ дизайнерката Мегз има нещо свръхестествено, обвързвано с черни вълшебства. Според Елза Парини Мегз имала свръх качества посредством, които успявала в бизнеса си.

Нещо повече Каканашева употребила тези свои качества преди години, с цел да омагьоса милионерски правоприемник от Пловдив. Припомняме, че тогава Мегз бе окичила ръката си с пръстен с голям елмаз за 50 хиляди, само че нещо се случи и хубавицата скапе с гръм и тропот годежа си. А малко по-късно стартира любовна приказка с още по-богат правоприемник.

Според Елза Парини майката на златарския правоприемник от Пловдив се допитала до доста мощна румънска гадателка и тя и разказала, че в Мегз има нещо свръхестествено, посредством което тя реализира всичко, което желае. Без да осъзнава, самата Мегз също удостовери тази информация. В изявление за вестник "Уикенд " Каканашева споделя, че майка й заченала с нея с помощта на гадателка, която предсказала, че ще роди след 3 месеца доста друго и надарено дете.

Така и станало, след три месеца майката на Мегз, която имала проблеми с зачеването до оня миг, родила дъщеричка. Шушука се още, че майката на Мегз е продала душата на щерка си на дявола още с раждането й. Тя толкоз мощно желала да има дете, че помолила не какъв да е, а самия демон за помощ.

Съгласила се щерка й в никакъв случай да не изпита същинска обич единствено и единствено да е доста известна и отрупана в злато. Магията щяла да се скапе единствено в случай че Мегз се откажела от славата и благосъстоянието поради мъж. Днес едвам на 27 Мегз се радва на популярност и триумф, само че с тъга признава, че още в никакъв случай не е изпитвала същинска обич.

Източник: hotarena.net
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР