Партньорството с Google също така ще помогне на Renault да

...
Партньорството с Google също така ще помогне на Renault да
Коментари Харесай

Renault и Google разширяват партньорството за автомобилния софтуер

Партньорството с Гугъл също по този начин ще помогне на Renault да форсира своята " цялостна цифрова промяна, от дизайна на автомобила до стартирането му на пазара след неговото произвеждане. " Това сподели основният изпълнителен шеф на Renault Лука де Мео.

 

Мнозинството автомобилни производители и софтуерни компании, в това число Sony, Apple и Гугъл, създават способи за създаване на бъдещите коли в платформи, сходни на тези на смарт телефоните, с платими услуги, при които основните актуализации са безжични, напомня БНР.

 

Renault разгласи, че има за цел да увеличи маржа на оперативната облага до 10% до края на десетилетието. Френският производител на коли изложи проектите си да възвърне дивидентите през идната година и да отдели своя отдел за електрически транспортни средства посредством листване на борсата.

 

Френската група се стреми да надгради проекта си за финансов поврат след загубите през 2019г. и 2020г. и да поправи обтегнатите си връзки с японския сътрудник Nissan, до момента в който продължава да се състезава с останалите съперници, налагащи електрически коли (EV).

 

Подразделението за електрически коли, известно като Ampere, ще се стреми към листване на борсата през първата половина на 2023г.

 

Renault също по този начин има предпочитание неговите чиновници да имат 10% от акциите на компанията до края на десетилетието. Очаква се неговият проект за промяна да съвпадне с смяна в структурата на съюза на Renault с Nissan през идващите седмици, показаха източници, близки до полемиките, оповестява " Файненшъл таймс ".

 

Компанията също по този начин отделя бизнеса си с мотори с вътрешно горене и през днешния ден подписа рамково съглашение за основаване на взаимно дружество за мотори и хибридни силови елементи с китайската компания Geely.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР