Партньорските служби научиха от нас за случая Гебрев, а не

...
Партньорските служби научиха от нас за случая Гебрев, а не
Коментари Харесай

Чуждите служби научиха от нас за Гебрев, не обратното, заяви Борисов

Партньорските служби научиха от нас за случая " Гебрев ", а не противоположното. Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Мюнхен, съобщи " Фокус ".
„ През 2015 година, когато са работили по този престъпен случай за следствие на опит за ликвидиране, никой не е знаел нито за новичок, нито за съветски сътрудници, нито за каквото и да било. Нито през тези години някой е приказвал в България от самите пострадали. Разбрах, че някой от българските политици споделил, че не било вярно непознати посланици да осведомят нашите служби. Точно противоположното - българските служби, българският основен прокурор същият ден, в който получих аз сигналите, отидоха и в английското посолство и осведомиха по надлежния метод всички партньорски служби. Те от нас са научили за това, а не противоположното “, акцентира Борисов.
„ Същото е с тази нечиста сделка за парите от Венецуела. Към момента, когато те са превеждани, не е имало нищо нелегално по този ред, с цел да си хулим банковата система . В момента, в който идва сигнал – събота против неделя от американска страна, аз персонално извиках американския дипломат да го уведомя какво работят българските служби, до къде сме стигнали, защото има нота от департамента на Щатите - не те са пристигнали. Аз съм извикал посланиците, с цел да ги осведомявам, с цел да не се пишат идиотщини и нелепости. И всички са излизали и са споделили: благодаря на българското държавно управление и на службите за това, което работят и са създали все още “, уточни още министър председателят.
„ България стои доста добре и виждате, че всички ни хвалят. Да се стегнем и във вътрешен проект - малко по-скромно, тъй като никой не е не запомнил кабинета на Българска социалистическа партия с Орешарски и какво се случи с банкова система и всичко останало. Забрахме ли го? Не сме не запомнили, то беше доста скоро. Така че с цялото ми почитание към тях и президентът Радев завоюва изборите при нашето ръководство. Като можеш да спечелиш, си спечелваш, както и аз при тях съм спечелвал “, разяснява той във връзка рецензиите на опозицията на измененията в Изборния кодекс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР