Партньорът на италианския премиер Джорджия Мелони Андреа Джамбруно осъди коментарите за изнасилване

...
Г-н Джамбруно каза в шоуто си в понеделник: Ако отидете
Коментари Харесай

Г-н Джамбруно каза в шоуто си в понеделник: „Ако отидете да танцувате, имате пълното право да се напиете, не трябва да има никакъв вид на недоразумения и всякакъв вид проблеми.

Изображение: Андреа Джамбруно, партньор на италианския премиер Джорджия Мелони, я наблюдава как говори в парламента. Снимка: AP изявление на Джорджия Мелони относно смъртта на бившия премиер Силвио Берлускони.

" Но ако избягвате да се напивате и да губите сетивата си, може също така да избегнете да се натъкнете на определени проблеми и да не попаднете на вълк. сенатор от Демократическата партия.

Тя му каза, че момчетата „трябва да бъдат възпитавани да показват уважение, вместо момичетата да бъдат научени да бъдат внимателни.

„Научете ги (мъжете) на стойността на съгласието, отколкото момичетата да бъдат предпазливи“, каза тя.

Г-н Джамбруно, чиято телевизионна кариера се разви, откакто дясната партия пое властта през октомври, отрече да обвинява жертвата и каза, че коментарите му са взети от контекст.

Обвинявайки критиците си, че създават „сюрреалистичен“ спор, той каза пред Corriere della Sera в сряда, че „не е казал, че мъжете са свободни да изнасилват жени, които са пияни.

Как да борете се с мафията

„Някои политици се захващат с фалшиви заглавия и призовават за моето отстраняване, но по каква причина? За това, че каза на младите хора да не взимат наркотици?“

Г-жа Мелони, която има малка дъщеря от г-н Джамбруно, не е коментирала ситуацията.

В момента кално свлачище прелива италианския град

Това не е първият път, когато коментарите на г-н Джамбруно предизвикват вълнение.

Миналия месец той каза на германския здравен министър да „остане в Шварцвалд“, след като Карл Лаутербах постави под съмнение дали туризмът в Южна Европа е жизнеспособни в разгара на силните летни горещини.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР