Партньорът на фолк певицата Емануела – Иван Карастоянов, внезапно напусна

...
Партньорът на фолк певицата Емануела – Иван Карастоянов, внезапно напусна
Коментари Харесай

Ето защо партньорът на Емануела напусна „Денсинг старс“! (+СНИМКИ и ВИДЕО с жена му)

Партньорът на фолк певицата Емануела – Иван Карастоянов, ненадейно напусна „ Денсинг старс “, а неговото място бе заето от Калоян. От шоуто акцентираха като причина „ неприятна преживелица “, която е наложила професионалният танцьор да напусне шоуто.

Близки до фамилията на Карастоянов обаче разкриват пред Intrigi.bg, че повода е много сериозна.

Малко след напускането му неговата брачна половинка Зорница разгласява сантиментално видео, в което двамата танцуват на яхта и показват мощна обич и усеща.

Оказва се, че 23-годишната Зорница му е сложила ултиматум – в случай че остане в шоуто, тя го напуща дружно с 10-месечния му наследник. Причина за напрежението в фамилията са упоритите клюки, че сред Иван и Емануела се зараждат усеща. В коридорите на „ Денсинг старс “ от две седмици насам се шушука какъв брой крепко са хлътнали певицата и танцьорът.

Факт е, че интимността на танца е развалила не едно и две здрави фамилии. Така да вземем за пример Алфредо Торес заряза жена и четири деца поради по-млада танцьорка. Сходна бе и обстановката с Памбос Агапиу. По време на „ Денсинг старс “ пък красивата Яна Акимова заряза артиста Орлин Павлов и се залюби с колегата си Петко Димитров, с който през днешния ден са щастливо женени.

Именно с цел да не изгуби фамилията си, Иван Карастоянов взема решение да напусне шоуто, до момента в който играта сред него и Емануела не е загрубяла. Съдейки по фотосите на брачната половинка му, изцяло разбираме решението му.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР