Партията на Волен Сидеров Атака спретна протести в петък пред

...
Партията на Волен Сидеров Атака спретна протести в петък пред
Коментари Харесай

Атака остана без телефони заради над 130 хил. лв. неплатени сметки

Партията на Волен Сидеров " Атака " спретна митинги в петък пред офиси на А1 и централата на телекома с обвинявания за надписани сметки, политическа принуда и опит за блокиране на активността на партията на старта на предизборната акция. От оператора обаче обясниха, че на 10 юни са прекратили контракта си с партията, защото им дължала над 130 хиляди лева, имала просрочия над две години и двете страни не са се разбрали за разсрочено заплащане на сметките.

" Точно един месец преди парламентарните избори операторът А1 спря телефоните на " Атака ", на управлението на " Атака " (...) Спря тъкмо при започване на предизборната акция телефоните, т.е. блокира работата на една партия, която взе участие и е законно записана в изборите. И това го одобряваме като политическа принуда ", сподели Сидеров по партийната си телевизия.

Въпреки, че до неотдавна е имал контракт с А1, той дефинира оператора като " една лъжлива компания " и " има най-вече недоволства против нея в Комисията за отбрана на потребителите – за надписване на сметки, жестоко казано за измами ". От думите му се разбра, че партията счита да заведе дело, каквото към този момент имало против " Виваком ", тъй като било спряно излъчването на " Алфа " в София.

От А1 на собствен ред обясниха, че от насъбраните над 130 хиляди лева отговорности над 64 хиляди лева са за даване на електронни съобщителни услуги.

" Въпреки желанието и многочислените опити от страна на А1 за намиране на решение, в това число сключване на съглашение за разсрочено заплащане, Политическа партия " Атака " отхвърля да заплаща за употребените услуги, което постанова и прекратяването на договорните връзки ", показаха от телекома.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР