Партията на Слави Трифонов беше регистрирана в Софийския градски съд,

...
Партията на Слави Трифонов беше регистрирана в Софийския градски съд,
Коментари Харесай

Регистрираха партията на Слави Трифонов

Партията на Слави Трифонов беше записана в Софийския градски съд, съобщи БГНЕС.
Документите с 3700 подписа внесе един от сценаристите Тошко Йорданов, дружно с част от екипа на Слави.
Името на партията " Няма такава страна " ще бъде записано и няма никакви проблеми, тъй като съблюдаваме закона, съобщи Йорданов на излизане от съда.
Сценаристът не отговори изрично дали ще работят дружно с Мая Манолова, която беше първият посетител в новата телевизия на Слави. Запитан за какво тъкмо тя е определена Йорданов отговори, че спечелилите са по всички национални малките екрани.

" В последна сметка гостите си ги предпочитам аз, счетох, че е по-интересно да се чуе другата позиция. Не разясня дали ще имам общо политическо бъдеще с Манолова и неща, които ще се случат отсега нататък ", изясни Тошко Йорданов.
" Нека се разберем занапред, като създадем нещо или считаме да създадем ще ви кажем. Всичко останало са спекулации. А вие може да си пишете каквото желаете ", обърна се Йорданов към публицистите и по този метод не отговори за политическите цели на партията.

Тошко Йорданов отклони отговора и на въпроса към кой политически набор ще гравитира новият политически план. " Истината е, че пред нас и страната има проблеми. Ако седнем да вършим разбор Българска социалистическа партия направиха неща, които десните партии по света следват. Ляво-дясно е да си чешем езиците. На последните локални избори видяхте по какъв начин гласоподаваха дясномислещите хора ".
На въпрос по какъв начин се самоопределят, Йорданов отговори: като партия " Няма такава страна ".
Вижте още фотоси в галерията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР