Партията на бившия втори в ГЕРБ Цветен Цветанов Републиканци за

...
Партията на бившия втори в ГЕРБ Цветен Цветанов Републиканци за
Коментари Харесай

Цветанов обяви, че партията му ще се явява самостоятелно на изборите

Партията на някогашния втори в ГЕРБ Цветен Цветанов " Републиканци за България " ще се яви независимо на идните парламентарни избори.

" Винаги съм казвал, че една партия, с цел да може да пази политическите си планове, една партия, с цел да може да пази фактически и своята еднаквост, това може да бъде единствено независимо и да носиш и съответната политическа отговорност ", сподели Цветанов при внасянето на документите за регистрацията на " Републиканци за България " в Софийски градски съд. Партията бе учредена на 27 септември. За ръководител предстоящо бе

Сега някогашният зам.-председател на ГЕРБ разгласи, че след изборите вижда партията си на водещо място като " незaобиколим фактор и един поръчител за евроатлантическия път, който би трябвало да бъде защитаван ".
За него " програмата най-малко " била влизането в Народното събрание, а това да има " много огромна парламентарна група " към този момент е " към максимума, към който се стремим ".

" За нас 4- процентната преграда не е нещо, което си го слагаме като цел. Ние си слагаме доста повече от това. (..) За да можем да генерираме съответните експертни решения, които да се обличат с политическа поддръжка и парламентарно болшинство в българския парламент с една от най-големите парламентарни групи, които ще бъдат в идващия парламент ", сподели още той.

По думите му най-неприемливи за диалог са Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " също по този начин ГЕРБ в този си профил, който сега е построен и взе участие интензивно в политическия живот на страната през последните 12 месеца ". През последните месеци Цветанов намерено подлага на критика партията на премиера, макар че в продължение на към 14 години беше дясната ръка на Бойко Борисов и основен фактор във властта. Цветанов, избухнал след разкритията на " Свободна Европа ", че се е сдобил с първокласен апартамент в безценен квартал на подозрително ниска цена. Скандалът отнесе и други политици от властта. По-късно самичък реши да напусне ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР