Партията на бившия министър на отбраната и служебен премиер Стефан

...
Партията на бившия министър на отбраната и служебен премиер Стефан
Коментари Харесай

Партията на Янев тръгва през май

Партията на някогашния министър на защитата и длъжностен министър председател Стефан Янев ще бъде показана при започване на май, заяви пред БНР Ралица Симеонова, която е част от екипа за учредяването. Инициативният комитет за основаването й се събира на 5 май.

 

Симеонова добави, че в новата политическа групировка ще бъдат събрани разпознаваеми лица, хора от разнообразни публични сфери, както и нови лица.

 

" Искаме да обединим хора, които желаят по логичен метод да работят за страната си. Партията ще се нарежда в национално-консервативния бранш. Националният интерес би трябвало да бъде опазване на страната. Националният интерес би трябвало да подсигурява устойчивостта и успеваемостта на политическата система, да има възходящо развиване на стопанската система, да има устойчива обществена система, налично опазване на здравето ", уточни тя.

 

" Ние сме срещу военна помощ за Украйна, тъй като това би ни направило страна в спора. Вече виждаме отрицателните резултати от несъответстващите дейности на сегашния кабинет ", акцентира Симеонова. Тя предвижда предварителни парламентарни избори.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР