Партия Възраждане остана без група в Столичния общински съвет. Това

...
Партия Възраждане остана без група в Столичния общински съвет. Това
Коментари Харесай

Партия "Възраждане" остана без група в Столичния общински съвет

Партия " Възраждане " остана без група в Столичния общински съвет. Това се случи, откакто четирима от съветниците гласоподаваха “за ” кандидатурата на новоизбрания ръководител на СОС - Цветомир Петров от ПП-ДБ-СС.

Става дума за Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов и Севделина Петрова. Колегата им Деян Николов ги дефинира като " предатели ".

Така група та на “ Възраждане ” се разпадна, а правилни на партия та останаха единствено трима.

„ Остана единствената част от „ Възраждане ”. Това, което през днешния ден се случи, е това, което споделих и в зала – през последните 3 месеца вървеше дейна акция за пазаруване на общински съветници от всички групи. Някои групи бяха напълно купени, а други бяха пробити с предложение за постове и пари ”, съобщи пред публицисти Николов, представен от

Той сподели, че не знае какво и какъв брой тъкмо е предлагано, само че че тази процедура е показателна за това по какъв начин ще се ръководи столицата оттук насетне.

„ Тези, които са в сглобка на национално равнище, се схванаха да създадат сглобка и в София. От през днешния ден, за жалост, група та на „ Възраждане ” в СОС се разпада. Имаме четирима души, които са предатели и са купени, те повече няма да бъдат в група та ”, уточни Николов.

Той се извини на гласоподавателите, че в партия та са били вкарани „ троянски коне ”, които очевидно не са се водили от идеята „ Възраждане ”, а са преследвали други ползи или са се подали на напън.

„ На нас ни предлагаха да се включим в едно ръководство, което щеше да бъде сглобка в София и да, щяхме да получим всичко, което искахме ”, твърди още Деян Николов.

В група та на " Възраждане " в СОС остава той като ръководител , Емил Димитров и Ивайло Костадинов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР