Партия „Възраждане“ няма да преговаря с никоя политическа формация, която

...
Партия „Възраждане“ няма да преговаря с никоя политическа формация, която
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: „Възраждане“ няма да преговаря с формации, които подкрепят COVID мерките

Партия „ Възраждане “ няма да договаря с никоя политическа групировка, която поддържа Коронавирус ограниченията. Това разгласи на брифинг водачът ѝ Костадин Костадинов.

По последни данни от ЦИК групировката влиза в 47-ото Народно заседание с поддръжка 4,86% и евентуално ще има 13 депутати.

" Благодаря на всички, които не се поддадоха на операциите и гласоподаваха за нас. Ние не отидохме на избори – отидохме на борба. Битка, която спечелихме и занапред следва да спечелим войната ". Това сподели водачът на " Възраждане ".

По думите на Костадинов условието за зелен документ за достъп до избрани публични места е противоконституционно. По негова информация се приготвят още по-строги ограничения – достъп до работните места, банките и даже лечебните заведения единствено със зелен документ. От „ Възраждане “ са изрично срещу и влизането на България в Еврозоната. Приемането на еврото ще е пагубно за нас, ще станем още по-бедени, разгласи зам.- ръководителят на „ Възраждане “ Цончо Ганев.

" Ние към този момент две години сме подложени на една невиждана репресивна акция от органите на държавната власт, която стартира при започване на 2020 година, и която към момента не е завършила, тъй като при започване на идващия месец аз за следващ път имам среща с прокуратурата. Тя ми повдигна обвиняване за това, че говорейки срещу ограниченията на държавното управление и за това какъв брой са неефективни, импортирам суматоха и неуравновесеност в обществото ", съобщи той.

По думите му някогашните ръководещи са създали и " невъзможното, с цел да докарат нещата до някакъв непълен свършек в тяхна изгода, завеждайки невиждано дело за възбраната на " Възраждане ".

" Делото завърши и ние доказахме своята справедливост в съда. Днес ще посочим кои са главните цели на " Възраждане ". Ние сме си сложили за цел да управляваме България, а не просто да влезем в Народното събрание ", разяснява Костадинов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР