Партия Възраждане настоява да бъде наложено вето на РСМ за

...
Партия Възраждане настоява да бъде наложено вето на РСМ за
Коментари Харесай

Костадинов: Настояваме да бъде наложено вето за влизане на РСМ в Европейския съюз

Партия " Възраждане " упорства да бъде наложено несъгласие на РСМ за влизане в Европейски Съюз след случая с пребития секретар на българския културен център в Охрид Християн Пендиков.

Лидерът на партията Костадин Костадинов разгласи, че има информация, че ръководителят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски е обвързван с нападението над Пендиков.

" Предупреждавахме предходната година за това, че в случай че се вдигне ветото безконтролно, под непознат напън, ще имаме сериозен проблем. Това, което казахме, че ще се случи, за жалост, се случи. Ние, апропо, получихме информация, че това, което се е случило в Охрид, до някаква степен е директно или индиректно инспирирано от ръководителя на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски, който в действителност е по този начин да се каже главният сега мотор на антибългарските изстъпления в Македония ", означи Костадинов.

" Ако се окаже, че това е правилно, въпреки че мъчно бихме могли да го потвърдим, напълно допустимо е да се направи нещо сходно. Македония постоянно е показвала, че когато тръгне в една линия на опълчване с България, е подготвена да стигне до края. Големият въпрос е до каква степен може да стигне България, " разяснява още водачът на " Възраждане ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР