Партия Републиканци за България“ ще се регистрира за участие в

...
Партия Републиканци за България“ ще се регистрира за участие в
Коментари Харесай

Структурите на Републиканци за България в страната са в готовност за местния вот

Партия „ Републиканци за България “ ще се записва за присъединяване в локалните избори и ще упълномощи структурите си в страната, тъй че те да имат цялостната оперативна независимост за диалози, поддръжка и издигане на претенденти за кметове и общински съветници, съгласно това, което е най-хубаво за обществото.Това сподели ръководителят на партията Цветан Цветанов по време на работна среща с координаторите на всички регионални структури в страната. В срещата участваха също представителят и административен секретар на доктор Виктор Серафимов, членове на Изпълнителния и Контролния съвет на партията.

След направения разбор на политическата обстановка у нас, общата оценка бе, че българските жители са обезверени и смяната, действително, не се е случила.В обществото има голямо отчаяние от парламентарно показаните политически партии, а съгласно социологически изследвания в някои от районите, съвсем 65% от локалните поданици не желаят да гласоподават за подобен партиен претендент.„ Водещото в локалната акция ще са личностите, а не партийната принадлежност. Ние ще залагаме на хора с престиж. Ще водим положителна акция, ще бъдем градивни, ще предлагаме решения. А не, както при последните парламентарни избори, когато наблюдавахме единствено конфликт сред ГЕРБ и ПП-ДБ, които се мразеха и атакуваха, отблъсквайки хората, а най-после направиха това държавно управление “, разяснява Цветан Цветанов.

По време на срещата стана ясно, че структурите на Републиканци за България в множеството общини са в огромна подготвеност за оповестяване на кандидатурите си, както и за диалози по съставянето на по-широки обединявания против съществуващите феодални модели на ръководство. За да бъдат подготвени и за организационната работа преди вота, ръководителят на Републиканци за България срещна сътрудниците си с възможната хронограма и съответните периоди, като се чака първият тур на изборите да бъде в края на октомври.

След коалирането на ПП-ДБ с модела „ Борисов “ настана същинско безвремие, намаляване на тези партии по места и неизясненост, по отношение на бъдещите им претенденти. Това споделиха регионалните координатори.В доста случаи претендентите се държат скрити, с цел да няма време да им се вадят компромати, показа Огнян Ценков, който е претендентът на Републиканци за България за кмет на община Видин. „ Ние се заявяваме намерено и ясно, отстояваме позициите си. Отворени сме за разговор “, разяснява още той.

Според ръководителя на партията Цветан Цветанов, доста стойностни хора, които преди време са били част от основаването на ГЕРБ, само че са безпределно разочаровани, в този момент имат опция да припознаят полезностите на Републиканци за България и претендентите по места.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР