Партия МИР залага на коренно различен модел в политиката -

...
Партия МИР залага на коренно различен модел в политиката -
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Българските граждани искат да видят нови политики и нови лица

Партия МИР залага на радикално друг модел в политиката - преди всичко да има експертиза, а по-късно да следват политиките. Основната цел на партията е да сплоти българското общество. Това сподели претендентът за народен представител от партия МИР Симеон Славчев в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Българските жители желаят да видят нови политики и нови лица, които да осъществят тези политики.

„ Ние обединихме голям експертен капацитет на българската нация. Партия МИР дава съответни решения на всеки един от проблемите и рецесиите в България. На първо място, България би трябвало да вземе стратегическото решение за развиването на нуклеарната сила. На второ място - да се направи децентрализация на производството на електрическа енергия, т.е. тя да се създава там, където се използва ", съобщи Славчев.

МИР предлага специфичен закон, с който да се спре спекулата. Той планува лишаване на облагата на спекулантите в интерес на страната. Правителството пък би трябвало да контракти с комерсиалните вериги замразяването на всички цени от дребната потребителска кошница най-малко за един месец, изясни той. Това би спряло инфлацията и обедняването на българите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР