Партия Има такъв народ би приела третия мандат за съставяне

...
Партия Има такъв народ би приела третия мандат за съставяне
Коментари Харесай

ИТН иска правителство, в което не се поставят червени линии

Партия " ИТН " би приела третия мандат за сформиране на държавно управление, с цел да подходи отговорно, разгласи пред Би Ти Ви депутатът от политическата мощ Любомир Каримански. Той посочи, че би трябвало да се направи всичко допустимо за образуване на нов кабинет в границите на този парламент, като едно от изискванията това да се случи е да не се слагат червени линии.

По думите му има късмет за държавно управление както с първия, по този начин и с третия мандат. От " ИТН " обаче към момента не са получили покана за диалози от " Продължаваме промяната ". Днес съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов прикани съдружните си сътрудници да седнат на масата за договаряния с " ИТН ".

" Остава един ден, а аз не знам да сме получили покана за договаряния. Бихме приели третия мандат отговорно. Трябва да се направи всичко допустимо за държавно управление, без да се слагат червени линии. Сегашното връщане на слагане на граници на това, което не би трябвало да прекрачваме, затруднява още повече обстановката ", сподели още Каримански.

Той изясни, че партията няма да прати за възможни договаряния управлението си, а специалистите си. Така съгласно него от " Продължаваме промяната " щели да са спокойни, че ще прецизират елементи по плануваното да се свърши в идващите месеци и няма да има напрежение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР