Партия Брекзит на Найджъл Фараж излезе начело за европейските избори,

...
Партия Брекзит на Найджъл Фараж излезе начело за европейските избори,
Коментари Харесай

Прогноза: Ако има евроизбори във Великобритания, Фарадж ще ги спечели

" Партия Брекзит " на Найджъл Фараж излезе отпред за европейските избори, демонстрират две обособени изследвания на публичното мнение, съгласно авторитетното английско издание The Times, представено от Агенция " Фолкус ".
Проучване на YouGov за The Times дава на Brexit Party 23%, на Лейбъристката партия - 22%, а на ръководещата Консервативна партия - 17%. Миналата седмица Фарадж събираше 15%, Работническата - 24%, а консерваторите - 16%. Много някогашни гласоподаватели на ЮКИП (Партията на независимостта на Обединеното кралство) наподобява са последвали Фараж и са се отказали от партията, която той е водил в три обособени случая. ЮКИП е заседнала на седмо място с 6% след основаването на " Партия Брекзит ".
Анкетата е по-малко позитивна за " Промени Обединеното кралство ". Отцепилата се група от някогашни депутати от консерваторите и лейбъристите получава 8%, съгласно анкетата за изборите за Европейски парламент на The Times, като получава нарастване от единствено 1%.
Проучването на The Times е извършено във вторник и сряда. Неговите констатации бяха подкрепени от още едно изследване на YouGov, извършено в понеделник и вторник, което сподели, че " Партия Брекзит " набира инерция. В това допитване тя има 27%, лейбъристите - 22%, а консерваторите 15%.
Фараж приветства " позитивните настроения " за гласуването на 23 май, като добави: " Трябва да се извърви дълъг път, само че е ясно, че има предпочитание политиката да се промени за положително ".
Миналата седмица " Партия Брекзит " разкри, че Анунциата Рийс-Мог, на 40 години, някогашен претендент за народен представител от редиците на торите, може да е неин представител. Оттогава към нея се причисли Джон Лонгуърт, на 60 години, който си подаде оставката като шеф на Британската комерсиална камара през 2016 година, с цел да се включи в акцията за излизане от Европейски Съюз. Дванадесет настоящи европейски депутати на ЮКИП към този момент се трансферираха при Фараж, който изведе тази секта до успеха на европейските избори във Англия през 2014 година с 27% от вота, оставяйки лейбъристите с 24% и торите с 23%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР