Партия България на труда и разума“ категорично заяви подкрепата си

...
Партия България на труда и разума“ категорично заяви подкрепата си
Коментари Харесай

Във Варна партия „България на труда и разума“ заявя подкрепата си към АБВ

Партия „ България на труда и разсъдъка “ изрично съобщи поддръжката си към АБВ. На конференция във Варна ръководителят на АБВ Румен Петков насочи признателност за високата оценка. Той съобщи, че разговорът и намирането на общо решение, показващо отговорност пред жителите, е надалеч по-важно от идентификацията в изборната комисия.
„ В диалозите, които водихме се оказа, че задачите, които ни сплотяват са три: подсилване на държавността и институциите, обезпечаване на сигурността на жителите и възобновяване на стопанската система и стабилността в страната. Разбира се, обединявани и битката с бедността и демографската рецесия, както и възраждането духовността на българската нация. За нас е доста значимо да фокусираме вниманието на варненци върху два въпроса, по които всеки претендент за депутат, би трябвало да съобщи ясно позицията си. Първият въпрос е обвързван с вероятността на самодейността „ Три морета “. Това е самодейност с 50-годишна история, която е излязла към този момент надалеч от територията на Европа. Това е самодейност, която буди въпроси във връзка с това, кой взе участие и кой не взе участие в нея. За нас е значимо, че се сплотяваме с партия „ България на труда и разсъдъка “, към това самодейността „ Три морета “ да има единствено стопански параметри, инфраструктура и енергетика. Военният дирек на самодейността ще я изкриви, ще сътвори нов боен блок в Европа и ще изиграе ролята на един никому непотребен буфер. Това ще бъде инструмент за напрежение и напън против Русия. И по тази причина ние считаме, че това решение е неверно за Европа. Не инцидентно наблягам и неучастието на Германия, тъй като рационална, остаряла Европа не желае да взе участие в структури, които нямат действителен политически заряд и инструментариум, а в противен случай – основават усещането за основаването на нови изкуствено стимулирани принадлежности за напрежение с Русия. Искаме да заявим и нашето безапелационното мнение пред жителите на цялото Черноморие, че се противопоставяме на всевъзможни военни учения Черноморския басейн. Тези неща са надълбоко кардинални за развиването на България, за атмосферата в района и за развиването на туризма “.
Областният ръководител на партия „ България на труда и разсъдъка “ във Варна доктор Ивайло Герчев уточни, че партия АБВ е тази, която е най-близка до концепциите, които партия БТР отстоява.
„ Именно по тази причина моля всеки един работлив и рационален българин да гласоподава за партия АБВ. Протестният избор не е методът да бъдат решени проблемите на страната. Аз считам, че най-правилното решение е да се поддържа партия АБВ, която има действителна визия за развиването на страната. Съгласен съм с мнението на господин Румен Петков, че Варна е морската столица на Черноморието и много огромна част от приходите на хората идват от туризма. За страдание миналата 2020-та година ощети доста фамилии, които се изхранват точно от този бранш. Част от тях бяха безработни, други бяха със мощно понижени приходи. Аз обаче съм убеден, че в случай че бъдат подхванати съответни и бързи ограничения хората биха могли да бъдат изведени от тази неприятна обстановка, а по-важното е и да не бъде позволявано повече да изпадат в такова състояние. Категорично съм склонен, че всеки един българин заслужава заслужен метод на живот и считам, че програмата на АБВ ще даде тази опция на хората. Именно заради тази причина партия „ България на труда и разсъдъка “ изрично застава зад тях, освен във Варна, само че и в други области на страната “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР