Партия Атака се регистрира в ЦИК за предстоящите избори за

...
Партия Атака се регистрира в ЦИК за предстоящите избори за
Коментари Харесай

„Атака“ се регистрира в ЦИК за предстоящите избори за Европейски парламент

Партия " Атака " се записва в ЦИК за идните избори за Европейски парламент на 26 май. Внесените подписи за регистрация са над 4000. Преди да се записва, водачът на партията Волен Сидеров разяснява решението на партиите от патриотичната коалиция да се явят поотделно на изборите.
 
Преди дни в ЦИК се записаха сътрудниците им от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ и партия " Средна европейска класа " под името коалиция: " Патриоти за Валери Симеонов ". Волен Сидеров означи, че от " Атака " се записват в последния вероятен ден, тъй като до последно са имали търпението и толерантността да изчакат - дали въпреки всичко няма да се решат да се явят дружно. " Уви това не стана ", съобщи Сидеров и посочи, че е бил труженик за общо явяване на евроизборите.
 Атака БГНЕС
" НФСБ е партията, която предопредели явяването поотделно, з ащото те споделиха изрично, че няма да се явят с Атака на тези избори ", съобщи Сидеров. По думите му, от Вътрешна македонска революционна организация пък не са посмели да вземат това решение.
 
" По насила, ние трите партии се записваме поотделно ", разяснява Сидеров. На въпрос за листата на " Атака ", Сидеров посочи, че тя ще стане ясна след 21 април, когато зрителски избор подреди претенденти, взели участие в предаването " Политическа академия ".-->
 
Лидерът на " Атака " заявява, че ще продължи този план като фондация " Политическа академия ".
 Атака БГНЕС
На упреците, че в този момент с предаването дублира Шоуто на Слави Трифонов, Сидеров отговори: " Много е допустимо, аз доста се въздействам от Слави Трифоно в " и изясни, че за разлика от едно развлекателно шоу, което прави кастинг за политици, Атака е политическа партия.
 
" При мен е нещо друго, защото сме партия, одобрена с наличие в политиката, аз давам опция на всички, които вземат участие и тези, които се класират и тези, които не се класират да станат една банка от фрагменти ", изясни Сидеров.
 
На въпрос дали е обезпокоен от името, с което сътрудниците им от НФСБ се записват за идните избори, Сидеров отговори негативно и посочи: " Такова име са избрали. Решили са водачът на партията да е лидер на листатата. Аз считам, че водачите в днешния ден би трябвало да създадат крачка настрана. Това е моето мнение. Всеки е в правото си да се номинира, акцентира, както виждате аз не го върша това ".
 Атака БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР