Партито е там, където е Божана Кацарова. Обратното също е

...
Партито е там, където е Божана Кацарова. Обратното също е
Коментари Харесай

Божана Кацарова откри парти сезона в Созопол - slava.bg

Партито е там, където е Божана Кацарова. Обратното също е правилно - екстравагантната кулинарка и безгрижник по предопределение и заслуги е там, където храната е празник, смехът е инфекциозен, а нощите - безкрайни.

В края на юни незабравимата победителка от "Мастършеф " ни посреща в бутиковия, приказно-еклектичен Relax Hotel в Созопол, в който тя е капитан на поп-ъп ресторанта, раздава страхотни награди с стилната платформа Answear и се забавлява наедно с гостите.

"Това е новото ми най-любимо място на планетата. Тук е скандално занимателно! ", споделя Божана и ни кани на голямата тераса с басейн, от която се разкрива спираща дъха панорама към морето. Заедно с екипа си тя е в центъра на безпределно угощение, което нито един хедонист не трябва да пропуща. Атмосфера основава съвършената храна (по-точно пробното българо-бразилското меню, дело на триото Кацарова, Чилева ‎& Мари), превъзходните коктейли, безгрижната музика и чувството за жанр във всеки подробност. Облечен от Answer, екипът на едно от най-яките празненство места на Южното Черноморие наподобява фантастично.

Самата Божана се трансформира от кулинарен началник в празненство богиня, когато смъква престилката и се причислява към шумната компания край басейна. "Преди да потегли към Созопол метнах в куфара няколко аутфита, без които моето лято не може да стартира ", споделя тя. За следобедния chill out е избрала рокля от личния бранд на Answeаr, а вечер можете да я видите с гащеризон Billabong или раирана рокля Silvian Heach, които комбинира с съвременни мокасини Red Valentino. Топ избора й за щури морски завършения са радостните еспадрили Love Moschino. Популярният уебсайт е трансформирал мястото в същинска стилната дестинация - всички гости и посетители вземат участие в разнообразни игри и могат да завоюват ваучери за извършване на покупки на стойност 300 лева

"Създали сме празник за сетивата ", споделя Божана, която дебаркира на българското Черноморие откакто се върна от Ел Ей. Преди това тя кръстоса Средиземно море като началник на първокласна яхта, провежда серия кулинарни фестивали у нас и беше общителен хазаин на личния си ъндърграунд ресторант за 15 индивида в София. Сега обаче, в продължение на 10 седмици, няма да мръдне от Созопол. Да бъдете в компанията на това космополитно, цялостно с сила и шеметни хрумвания момиче, и да прекарате едно бясно лято в една най-красивите ни морски дестинации е опция, която не трябва да се пропилее.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР