Партиите трябва да направят стратегическа преоценка, защото живеем в последиците

...
Партиите трябва да направят стратегическа преоценка, защото живеем в последиците
Коментари Харесай

Предложeние: Третият мандат да бъде даден на ИБГНИ

 " Партиите би трябвало да създадат стратегическа преоценка, тъй като живеем в последствията от почналия преди година митинг. Протестът беше потребен, само че направи стратегическа неточност - той надцени желанието на българите за смяна, то е огромно, само че не толкоз, колкото митингът пропагандираше. Затова партиите на митинга се скараха. Ако желанието на българите за смяна беше толкоз грамадно, нямаше да има време за кавги. Изборните резултати щяха да са грамадни и партиите на митинга щяха да се носят на вълната на желанието за трагична смяна... Българите желаят смяна, само че и сигурност ". 

Това сподели пред БНР Първан Симеонов, " Галъп Интернешънъл ". 

Според социолога трябва да се изтрие част от алените линии, начертани от партиите:  

" Червените линии на самочувствието, егото. От една страна хората на, от друга - либералите в България, групирани основно към " Демократична България "... За да има някакво държавно управление, това е желанието на българите, господин би трябвало да откри път назад, а демократичната мрежа в България малко да задържи, в случай че е допустимо, своето ненапълно културологично ехидно отношение към господин Трифонов и неговите последователи ". 

В предаването " Преди всички " Симеонов добави: 

" Движение за права и свободи е от печелившите в актуалната обстановка. При плаващи болшинства нормално се стига до Движение за права и свободи. Експертните формули, за които Движение за права и свободи упорства, понижават градуса на хейт към Движението, а и разрешават те да завоюват някой собствен интерес. Що се отнася до Българска социалистическа партия, те играят по любопитен метод - отхвърлиха се от политиката и играят напълно откровено ". 

По думите на социолога, ако третият мандат ще бъде даден с концепцията да се направи държавно управление, той би трябвало да отиде в ИБГНИ. 

" Това е и лява, и дясна мрежа. Това е дребна група, не може да монополизира мандата, ясно е, че е опосредстващо звено за някакъв формат. Това споделя логиката ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР