Партиите ще се споразумеят помежду си за правителство. Дали има

...
Партиите ще се споразумеят помежду си за правителство. Дали има
Коментари Харесай

Антон Кутев: Партиите ще се споразумеят помежду си, ще има правителство

Партиите ще се спогодят между тях за държавно управление. Дали има някаква друга опция, ще разберем в идващите месеци. Опции за преформатиране в това Народно събрание постоянно ще има. Не чакам да има промени в този момент, защото мандатоносител на този стадий е ГЕРБ. Политическа партия няма да посмеят да изострят обстановката до край. След като ГЕРБ е мандатоносителят, нещата умерено си вървят досега, в който не решат, че може да създадат друга настройка. Това няма да стане в този момент, а ще остане като опасност, разяснява в ефира на някогашният представител на двете служебни държавни управления на Румен Радев - Антон Кутев.

По думите му е несъмнено, че има няколко милиарда аргументи тази „ сглобка ” да остане. „ Милиарди левове - това е повода тази сглобка да стои. В момента, в който тя се разглоби, излиза въпросът кой открадна автомагистралите, изключително „ Хемус ”, посочи Кутев.

Кутев посочи, че в случай че достойните хора в политиката са задоволително, те могат да пречупят тренда. „ Проблемът е, че сега не виждам да са задоволително. Една дребна група хора, които имат частни ползи за милиарди, ръководят чистата съвест на другите ”, сподели той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР