Партиите Продължаваме промяната и Български възход се разминаха във вижданията

...
Партиите Продължаваме промяната и Български възход се разминаха във вижданията
Коментари Харесай

ПП и ”Български възход” не се разбраха за бюджета frognews.bg

Партиите " Продължаваме промяната " и " Български напредък " се разминаха във вижданията си за бюджета. Според Кирил Петков: " Много мъчно може да продължим политиките си за усилваме на пенсиите, изключително в тезата, че няма да има държавно управление. Половината година ще мине със старите параметри. "

От " Продължаваме промяната " допълниха, че процедурата за бюджет минава за към месец и в случай че в този момент не се призове служебния кабинет да внесе план, след това ще е късно. От партията акцентираха, че са " за " фискалната дисциплинираност, тъй че да не се допусне огромен недостиг в бюджета.

 

Лидерът на " Български напредък " Стефан Янев посочи пред Българска национална телевизия, че дебатът ще е политически. Според него не би трябвало да има нов бюджет непременно: “В момента приказваме за най-важния закон от позиция на обществените финанси. Затова би трябвало да бъдем виновни. В тази комплицирана обстановка наслагването на рецесия върху рецесия не е решение ”, разяснява Янев.

Янев прикани да бъде основано държавно управление с каквато и да е формула, даже и с взаимни отстъпки. От " Български напредък " акцентираха още, че цялата икономическа обстановка е задоволително плашеща, а хипотезата на партията е, че някой от разноските няма по какъв начин да бъдат понижени. Янев се разгласи за отбрана на ползите на най-засегнатите от инфлацията
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР