Партиите "Продължаваме промяната", БСП и "Демократична България" сформираха работна група

...
Партиите "Продължаваме промяната", БСП и "Демократична България" сформираха работна група
Коментари Харесай

ПП, БСП и ДБ сформираха работна група за управленската програма на бъдещ кабинет Василев


Партиите "Продължаваме смяната ", Българска социалистическа партия и "Демократична България " образуваха работна група за работа по управническата стратегия, към която трите политически обединения и самостоятелните депутати се сплотиха.

Експертите се събраха в Народното събрание, с цел да обсъдят ясни задания и периоди за интервал от 6 месеца.

Разговорите вървят в две посоки - законодателни начинания и изпълнителна власт, изясни на излизане от Народното събрание министърът на нововъведенията и растежа в оставка Даниел Лорер . Ще се работи извънредно интензивно, с цел да може сътрудниците в проектокабинета да излязат с подготвени цели, написани във времева рамка.

От "Продължаваме смяната " ще се борят за 121 депутати и повече, сподели още Лорер. Според него държавно управление на малцинството е малко евентуално:

"За да можем да излезем с подготвени цели, които да са написани във времева рамка за околните шест до девет месеца. Ние държим на повече от 121, защото сме пределно наясно, че с цел да има постоянна работа, в която работим за приходите на хора, за стабилността на България, е значимо това да се случва в една постоянна институционална среда. Не имам вяра държавно управление на малцинството да може да го направи ".

Българска социалистическа партия са показали главните си цели, одобрени на Националния съвет на партията, измежду които преизчисляване на пенсиите от 1 януари следващата година, безвъзмездни учебници от 1-ви до 12-ти клас, безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години.

Георги Свиленски изясни, че към техните претенции не е имало несъгласия или рецензии. Окончателният вид на политиките в възможния предстоящ кабинет би трябвало да са подготвени на следващия ден:

"Приоритетите, които споделиха и другите сътрудници, пожеланието за работа. Най-безумното нещо е сега да затворим вратата на Народното събрание и да отидем на избори. Все отново, отвън вътрешнополитическите интриги, които се въртят, страната чака тежки месеци. Трябва някой да работи ".

Постове и имена на министри не са обсъждани към момента, сподели министърът на спорта в оставка Радостин Василев :

"Единственото нещо, което сега говорихме, бяха шест или седем целта законодателни, които Народното събрание би трябвало да свърши през идващите шест месеца - свързани с Плана за възобновяване и резистентност, свързани с КПКОНПИ и естествено, по другите браншове всеки споделя доста значими цели, които би трябвало да се извършат ".

Лена Бориславова - началникът на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков, уточни, че измененията в Закона за правосъдната власт скоро ще бъдат показани за публично разискване.

Бориславова също по този начин съобщи, че няма терзания от прокурорската инспекция против нея за неизгодна договорка с Българската банка за развиване.

Определи я като политическа акция, след направеното от ръководещите в последните месеци и по-конкретно по случая "Капитан Андреево ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР