Партиите не могат да носят отговорност за действията на отделни

...
Партиите не могат да носят отговорност за действията на отделни
Коментари Харесай

Даниел Митов: Да се искат доказателства от САЩ за санкциите на Горанов

Партиите не могат да носят отговорност за дейностите на обособени персони . Това съобщи в студиото на Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в отговор на въпрос дали попадането  слага леке върху имиджа на ГЕРБ. Митов открои, че за ГЕРБ гласоподават близо 700 000 души български жители и " не е може един подобен случай да ги петни всички тях ". От партията към този момент да излезли с позиция - през вчерашния ден вечерта - и тя не е изменена . Митов не схваща въпросите за разграничение - " Какво значи да се разграничим? "

Даниел Митов изясни и позицията на ГЕРБ: " Позицията ни е, че българският политически диалог би трябвало да продължи в посока одобряване върховенството на правото. Разговорът не трябва да се персонализира, би трябвало да идентифицираме къде нещата не са се получили, коя система куца, а не да се концентрираме върху обособени персони. "
 ГЕРБ не се разграничи от глобения Горанов
ГЕРБ не се разграничи от глобения Горанов

Информация е в пълномощията на " самостоятелната правосъдна власт "

Заместник-председателят на ГЕРБ обаче направи и още една крачка - прикани българските проверяващи органи да изискат повече информация и доказателства от страна на Съединени американски щати по случая, " с цел да може да си свършат работата ". " Може и да са пропуснали нищо, да не са стигнали до нещо... "

" Ние желаеме, несъмнено, би било добре да забележим ясни доказателства , с цел да може проверяващите органи да си свършат работата. " и " Когато желаеме правдивост институциите в България би трябвало да изискат данни , измежду тях може да има и такива, които не са им известни. За да може да се стигне до обективни наказателни дейности ", сподели не без запъване Даниел Митов.

Даниел Митов увери, че , само че правосъдната промяна би трябвало да бъде добре премислена, стратегически и да се работи превантивно, с цел да не се постанова да вършим промяна на промяната. искане за пояснение в Конституционния съд .
 Зарков: Ако депутатите желаеха, щяха да одобряват механизма за надзор на основния прокурор
Зарков: Ако депутатите желаеха, щяха да одобряват механизма за надзор на основния прокурор

Под една или друга форма лидерският въпрос ще бъде подложен на Конгреса

Политическа партия и Демократична България са склонни да се занимават единствено с наказателната част, счита Митов и акцентира, че не вижда до този миг в предложенията за промяна да се оферират механизми за превантивна работа против корупцията., съгласно Митов, който утвърди че на България е необходим или най-малко би бил потребен закон за лобизма.

Най-гръмогласните по тематиката Магнитски докараха на власт Румен Радев и потиснаха личния си претендент Лозан Панов. В момента се чудят какво да ни изясняват в случай, че подкопават европейската и атлантическата ориентировка на страната, разкритикува позицията на Демократична България членът на ГЕРБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР