Партиите дължат обединение вдясно на българското общество, защото поотделно е

...
Партиите дължат обединение вдясно на българското общество, защото поотделно е
Коментари Харесай

Лорер: Поотделно по-трудно ще направим закъснялата промяна

Партиите дължат обединяване вдясно на българското общество, тъй като поотделно е по-трудно да създадат смяната, която доста е закъсняла. Това съобщи в предаването депутатът от " Продължаваме Промяната " Даниел Лорер.

" През далечната 2009 година Европа ни сподели доста ясно: За да стане България смислено място за живот, с цел да не ги е боязън хората, че ще им вземат компаниите, нивите, с цел да може да живеете умерено във вашата страна, вие би трябвало да извършите правосъдната промяна ”, напомни някогашният министър на нововъведенията и растежа в кабинета " Петков ”. По думите му тази промяна буксува от 2009 година Лорер обаче акцентира, че не има вяра законът за надзор на основния прокурор да бъде признат на второ четене от 48-ото Народно заседание. " Не ми се има вяра, тъй като нямам доверие на волята на статуквото ”, разяснява депутатът.

Той изрази разбиране, че обединената десница ще завоюва идния предварителен избор. " Не единствено, с цел да завоюва тези избори, а с цел да предложи на България болшинство и държавно управление, които могат най-сетне да трансфорат тези промени в действителност, с цел да тръгне България напред ”, разяснява националният представител от Политическа партия. Според Лорер риск от отлив на гласоподаватели след сходно обединяване има, само че той посочи, че това не провокира боязън. След като всички политически обединения дадат зелена светлина на обединението, тя ще излезе с обща стратегия, с която да каже на гласоподавателите по какъв начин си показва България на бъдещето, сподели още Даниел Лорер.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР