Парти за чудо и приказ е организирал бизнесменът от Асеновград

...
Парти за чудо и приказ е организирал бизнесменът от Асеновград
Коментари Харесай

Бизнесмен пръсна 10 бона за Дениз Хайрула на Слънчев бряг СНИМКИ

Парти за знамение и приказ е провел предприемачът от Асеновград Стоян Стоянов за обичаната си Дениз Хайрула. Красивата плеймейтка преди дни навърши 26 години, а за тържеството тя е избрала едно от най-известните плажни заведения в Слънчев бряг, написа "Флагман ".

Стоянов, който е някогашен мъж на фолкпевицата Дебора, се е изръсил с 10 бона за купона, оповестиха близки приятелки на плеймейтката.

На празненството участвали десетки известни персони от хай лайф средите.

"Богатият предприемач доста глези красивата си другарка. Подари й голям букет червени рози, празненство фантазия, даже й заречен да я заведе на екзотична отмора, която скоро двамата ще осъществят ", споделя източник, участвал на рождения ден.

Дългокраката Дениз и строителният необут са дружно от няколко месеца. Бизнесменът осигурявал разточителен живот на сексапилната си другарка, ухажвал я със скъпи дарове и я водел по скъпи заведения за хранене.

Двамата цяло лято живеели в първокласния апартамент на Стоянов в курортния комплекс Дюни, а през есента проектите им били да се реалокират в София, където богатото гадже на плеймейтката имал мезонет в безценен квартал.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР