Парти маратон подготвят в столичен клуб за Хелоуин. С музика

...
Парти маратон подготвят в столичен клуб за Хелоуин. С музика
Коментари Харесай

Подготвят парти маратон за Хелоуин

Парти маратон приготвят в столичен клуб за Хелоуин. С музика от международни актьори и несравним хорър фон, зад който стоят доста усърдие и ентусиазъм, ще бъдат посрещнати почитателите на 30 и 31 октомври в столичния Yalta club. Костюмите са мощно целесъобразни, прецизират домакините на проявата.

В двете зали на клуба присъстващите ще чуят редица актьори и в двата дни. В събота (30 октомври) от 22,30 ч. в Room 1 ще бъдат Gaiser, Juan Alvarez и Stephan Popov, до момента в който в тъмната Room 2 ще звучи хипнотичната музика на Guy J и Liubo Ursiny. В неделя (31 октомври) събитието стартира в 19 ч., когато почитателите ще посрещнат една от главните фигури в историята на Yalta club - Sandy Rivera, който ще пуска в Room 1 дружно с Michael Veili.

Запазена марка е и моментът на изненадата, която се счита за извънредно значима част от празника. Каква тъкмо е концепцията за празненството Immortal Chaos - ще стане ясно напълно скоро. Едно е несъмнено: почитателите могат да чакат типичните огромни и истински украшения. Както постоянно, клубът предизвиква всички гости да се превъплътят в обичаните си хорър персонажи и да се впуснат в неповторимо преживяване, тъй като тяхната креативност е това, което прави събитията от този жанр приключени и още по-запомнящи се.

Посетителите ще бъдат допускани единствено при показване на " зелен документ ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР