Пародонтозата е строматологично заболяване, причинено най-често от лоша устна хигиена

...
Пародонтозата е строматологично заболяване, причинено най-често от лоша устна хигиена
Коментари Харесай

Стойна Русева: Само за 20 дни победих пародонтозата! Държах всеки ден по два пъти в устата си една лъжичка от тази смес (ЧИТАТЕЛСКО ПИСМО)

Пародонтозата е строматологично заболяване, породено най-често от неприятна джука хигиена и вреден метод на живот. Пародонтозата е особено заболяване за възрастни, само че от ден на ден млади се оплакват от признаците на пародонтоза. Пародонтозата е второто най-разпространено стоматологично заболяване след кариеса. От заболяването са застрашени най-вече хората над 30-годишна възраст, въпреки че в последно време са от ден на ден младите, които страдат от пародонтоза. Пародонтозата не е единствено стоматологично заболяване. Тя е обвързана и с заболявания на кръвоносната, ендокринната и нервната система.

Стойна Русева признава, че в нейния случай особено, помогнала най-вече следната примес. Или по този начин наречената морска вода: „ Взимате си близо 200 грама с по-топла водичка и я сипвате в дребна бутилка, може и от минерална вода. В бутилката добавяте две-три капки йод, малко сода за самун – едвам на върха на ножа и дребна лъжичка елементарна сол. Разбивате го това нещо доста хубаво и с него си вършиме жабурене и гаргара след всеки банкет на храна. Уникално работи, след две седмици венците ми се стегнаха и зъбите стопираха да се клатят, а бях доста зле “, споделя Стойна Русева. Йодът и солта по принцип имат кръвоспиращ резултат. Затова те са в положение да подобрят положението на венеца и това надлежно да докара до укрепване на болните зъби. Източник: Доктор.бг

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР