Пародията на „Сам вкъщи“ на Райън Рейнолдс, комедия с главен

...
Пародията на „Сам вкъщи“ на Райън Рейнолдс, комедия с главен
Коментари Харесай

„Сам вкъщи“ се завръща с два проекта: пародия и римейк

Пародията на „ Сам у дома “ на Райън Рейнолдс, комедия с основен воин канабиса, озаглавена „ Stoned Alone “, е „ засегнатост за изкуството на киното “, твърди истинският режисьор Крис Кълъмбъс.

През 2018 година Рейнолдс се причисли като продуцент на „ Stoned Alone “, което беше разказано като духовно продължение на истинския филм с Маколи Кълкин, който обаче ще бъде ориентиран към възрастни.

В изказване по това време се споделя, че филмът се върти към „ 20-годишен израснал с трева загубеняк, който пропуща полета за празничното си ски пътешестване “. Подобно на истинския филм, след това крадци нахлуват в дома му, а параноята му се ускорява от опияненото му положение.

Говорейки пред „ Индипендънт “ за класическия филм, Кълъмбъс назова новия филм „ засегнатост “.

„ Ако вършиме комедия, мюзикъл, без значение какъв филм, би трябвало да се отнасяте към него със същото почитание, както в случай че снимате „ Кръстникът “. „ Сам у дома “ не е „ Кръстникът “, само че би трябвало да се отнасяте към него с сходно почитание. "

Докато римейкът наподобява към момента не се е придвижил напред към действителна премиера, Disney+ към този момент е направила същински римейк на „ Сам у дома “. С присъединяване на Арчи Йейтс от „ Джо Джо заека “ в ролята, претворена от Кълкин, филмът ще излезе през 2021 година.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР