Парламентът включи в дневния си ред за петък изслушване на

...
Парламентът включи в дневния си ред за петък изслушване на
Коментари Харесай

Изслушват Асен Василев в парламента за капиталовата програма на общините

Парламентът включи в дневния си ред за петък чуване на министъра на финансите за финансовата стратегия на общините. Искането за чуване беше на " за България ", които настояха то да е в границите на днешния пленарен ден. По предложение на ръководителя ПГ на ГЕРБ- Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, пленарната зала реши чуването да е в петък.

Относно финансовата стратегия за плановете на общините, Атанасова установи, че както ГЕРБ-, по този начин и от " – ", са подкрепили сходно чуване, включвайки го в седмичната стратегия. В дневния ред има задоволително доста точки, в които министърът на финансите ще участва като докладчик, по тази причина предлагаме чуването да стане точка 15 и да е в петъчния ден, когато ще обсъдим на първо гласоподаване четири от данъчните закони, изясни Атанасова. 

направи назад предложение. Тя се аргументира, че в петък ще се гласоподават на първо четене данъчните закони, част от които касаят общините. Ние желаеме да го изслушаме през днешния ден, с цел да се опитаме да поправяме пропуските, които допускате, до петък, сподели Нинова. Какъв е казусът да пристигна през днешния ден, за всички би трябвало да е ясно, че отбивате топката, съобщи тя.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР