Парламентът трябва да бъде разпуснат - 20 депутати от БСП

...
Парламентът трябва да бъде разпуснат - 20 депутати от БСП
Коментари Харесай

БСП иска парламентът да бъде разпуснат, ще протяга ръка към хората за нов модел

Парламентът би трябвало да бъде разхлабен - 20 депутати от Българска социалистическа партия остават в зала, а останалите отиваме при българите и протягаме ръка за нов модел, разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на група за началото на новия политически сезон. Нинова разясни, че това е решение на парламентарната група на Българска социалистическа партия.

„ Тази зала, това болшинство не могат да решат проблемите. Този парламент, таи зала с това болшинство е изчерпало своята функционалност. Ние желаеме оставката на държавното управление, завършек на тази мъка. Искаме разформироване на Народното събрание, предварителни избори. Скъпи, българи, не споделяме, че сме най-умните и най-добре измислилите бъдещия модел на България. Ние ви даваме хрумвания ", съобщи Нинова.

„ Тръгваме към вас, не желаеме гласовете ви за Българска социалистическа партия. Имаме потребност от националната ви сила, от българщината, от грижата ви за семейство, за жанр и родно място. Идваме при вас, тъй като желаеме, молим всеки рационален българин да даде своя принос ", съобщи Нинова. „ Имаме потребност от хрумвания и се обръщаме към вас, с цел да ги предложим. Не промени в този или оня закон, а хрумвания за смяна на системата за 29-годишно ръководство на страната. Можем ли да организираме национална сила. Това е нашето послание към вас, народе. И съответно предлагаме диалог дали можем да променим системата? ", сподели Нинова.

Започваме сесията със съществено публично напрежение, с рецесия в държавното управление и неустойчивост в ръководещото болшинство, сподели още Нинова. " В последния месец се случиха две събития и една покруса, които споделят всичко. Не единствено за последните месеци и седмици. Казват всичко за последните 29 години ", съобщи Нинова. " Срина се Търговският указател ", напомни тя. По думите й държавните институции са били безусловно безпомощни да реагират на това.

" 250 хиляди души, които държавното управление е задължило да се застраховат, бяха излъгани и страната остана безучастна. Трето, 17 души починаха почтени поради корупция и обири, които към този момент убиват физически. Това сътвори напрежение и на фона на обстановката пристигна информацията, че задграничните вложения са се сринали 10 пъти. Цените потеглят нагоре, а от 1 октомври чакаме нарастване на цената на газа ", добави още Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР