Парламентът отхвърли искането на левицата България да се обяви против

...
Парламентът отхвърли искането на левицата България да се обяви против
Коментари Харесай

Депутатите отхвърлиха искане на БСП за отмяна санкциите срещу Русия

Парламентът отхвърли настояването на левицата България да се разгласи срещу глобите против Русия.

Българска социалистическа партия оповестиха, че предлагането им е за преразглеждане на глобите от 2014 година, тъй като са нездравословни за националните ни ползи.

Според Антон Кутев, глобите не са добра форма на другарство, а са проблематични и не са ефикасни.

Според Българска социалистическа партия, по този начин губим достъп до пазар от 160 млн., а 60% от българите са срещу тях.
Русия няма да остави без отговор глобите на Европейски Съюз по отношение на случая в Керченския проток Руската страна няма да остави без отговор враждебната акция на Европейски Съюз ", се показва в официално съобщение на съветското външно министерство
От ГЕРБ се оповестиха срещу.

„ Тези ограничения са поради противозаконната анексията на Крим и войната в Донбас. Ако не са наказания, какво оферирате? Големият да вземе нещо от дребния? “, уточни Христо Гаджев.

Лидерът на левицата Корнелия Нинова, отговори, че ГЕРБ не възразяват всъщност, а по технологията и отхвърлят концепцията с апаратни хватки.

Българска социалистическа партия срещна поддръжка само от „ Атака “.

„ Тези наказания нямат значение за Русия. Санкциите са наложени от Съединени американски щати и България губи от тях “, счита Десислав Чуколов.

Управляващите оповестиха, че Народното събрание няма да поддържа концепцията на опозицията.

Това е отвън дневния ред на обществото и България, единствено в дневния ред на Българска социалистическа партия го има, съобщи Тома Биков.

Управляващите желаеха още Русия да анулира контрасанкциите си по отношение на Европейски Съюз. Предложението на Българска социалистическа партия в последна сметка беше отхвърлено.
„ Атака “ желае чуване на Каракачанов по покупко-продажбите с парцели в Министерството на защитата „ Министерството на защитата се трансформира в най-голямата организация за парцели “, съобщи депутатът Десислав Чуколов
Междувременно стана ясно, че военният министър Красимир Каракачанов ще бъде изслушан от депутатите. Поводът е изказване за продажба на армейски парцели на занижени цени, а настояването е на „ Атака “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР