Парламентът гласува новите министри в кабинета Борисов 3.Ремонтът на третия

...
Парламентът гласува новите министри в кабинета Борисов 3.Ремонтът на третия
Коментари Харесай

Парламентът гласува новите министри в кабинета "Борисов 3"

Парламентът гласоподава новите министри в кабинета " Борисов 3 ".

Ремонтът на третия кабинет на Борисов към този момент е реалност. Отиват си четирима министри, а в едно от ведомствата се прави рокада.

116 гласоподаваха " за ", 89 са срещу. Няма въздържали се.

Снимка: bTV

Коалиционните сътрудници сe договориха за промяна на министрите на финансите – Владислав Горанов , на туризма – Николина Ангелкова , на стопанската система – Емил Караниколов , на вътрешните работи – Младен Маринов , и на опазването на здравето – Кирил Ананиев .

Последният се връща още веднъж в държавния сектор, където е най-силен и с най-голяма експертиза - финансите и съставянето на Държавния бюджет.



Емил Караниколов излиза от Министерството на стопанската система и предава поста на своя заместник-министър Лъчезар Борисов.

Настоящият шеф на " Националната полиция " основен комисар Христо Терзийски е номиниран да оглави Министерството на вътрешните работи на мястото на Младен Маринов.

Юристът и вицепремиер по икономическата и демографската политика Марияна Николова към този момент ще дава отговор и за туризма, като поема поста от министър Николина Ангелкова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР