Парламентарното време е много добре да се даде. Това посочи

...
Парламентарното време е много добре да се даде. Това посочи
Коментари Харесай

Асен Василев: Много добре е да се даде парламентарно време, 4 законопроекта са в парламента, още 14 са почти готови -

Парламентарното време е доста добре да се даде. Това уточни Асен Василев в отговор на журналистически въпрос за опцията за приемане на значими закони през идната седмица, до момента в който тече процедурата за връчване на втория и третия мандати. Четири от законопроектите към този момент са в Народното събрание, един от тях е законопроектът за КПКОНПИ, който е по Плана за възобновяване и резистентност, сподели министърът на финансите в оставка, представен от Българска телеграфна агенция.

Той добави, че има още 13 законопроекта, които са или в Министерски съвет, или в последна фаза на публично разискване, тъй че те също евентуално биха могли да влязат в Народното събрание в този интервал. Вицепремиерът счита, че би било добре Народното събрание да стартира с тези четири импортирани законопроекта.

Министърът на финансите и депутати от " Продължаваме Промяната " вземат участие в провеждащата се в с. Баните полемика, обвързвана с развиването на планинския район.

Важно е да забележим на кого и за какво ще се връчи третият мандат, всички очи са вперени в президента, разяснява националният представител Настимир Ананиев.

С ГЕРБ в този състав, с тези хора вътре, преди те да са се извинили на българския народ за всичко, което са предизвикали през последните 12 година, мисля, че не можем да работим, съобщи Асен Василев във връзка на изказвания на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Видяхме за последните 12 година ръководство на ГЕРБ до каква степен доведоха страната - най-голямата разлика сред небогати и богати в Европейски Съюз, окрадена страна, добави Василев. „ Бойко Борисов е дащен и раздава депутати, все едно са му цветя в градината. Този метод сме го виждали, когато раздаваше и милиони от джипката, за мен това е към този момент остаряло, хората се нервират “, добави депутатът Настимир Ананиев.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР