Парламентарната комисия за борба с корупцията няма да се занимава

...
Парламентарната комисия за борба с корупцията няма да се занимава
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия в НС няма да се занимава със сигналите на Божков

Парламентарната комисия за битка с корупцията няма да се занимава с оповестените от хазартния необут Васил Божков скрийншотове от SMS-и с Vladi Goranov и паметна бележка, подписана от Божков и притежателят на Нова тв Кирил Домусчиев.

Това се разбра от думите на ръководителя на комисията Борис Ячев. " Онова, което излиза като обстоятелства, най-малко до момента, мисля, че не съставлява интерес, нито за мен като ръководител на антикорупционната комисия, нито за членовете на комисията. На този стадий не виждам някакви обстоятелства, които да провокират по-задълбочено следствие или да показват нови доказателства в посока на това което господин Божков твърди, че има проблеми в администрацията, които са пречили или помогнали на неговия бизнес ", сподели той пред бТВ.

На съвещание на комисията обаче тематиката щяла да бъде разисквана с представители на КПКОНПИ, тъй като в четвъртък така и така щял да бъде прегледа активността на антикорупционния орган.

Ячев, който е народен представител от НФСБ, напомни, че преди две години партията се е пробвала да ограничи рекламата на хазарт. " Тогава имаше извънредно мощна реакция от страна на Божков и от хора, които работят в неговите компании, в това число и посредством по-лични диспути ", описа Ячев.

Добави още, че предходната година обаче, когато поискали одържавяване на лотарийните билети, получили поддръжката на ГЕРБ и нямало реакции против концепцията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР