Парламентарната група на ПП-ДБ поддържа искането си за оставка на

...
Парламентарната група на ПП-ДБ поддържа искането си за оставка на
Коментари Харесай

Асен Василев: Приемам като комплимент това, че съм най-критикуваният министър

" Парламентарната група на ПП-ДБ поддържа настояването си за оставка на министъра на вътрешните работи поради насилието по време на мача България-Унгария, само че решението на премиера е кой ще бъде в неговия екип ", съобщи пред Българска национална телевизия министърът на вътрешните работи.

По думите му, поради съществуването на евроатлантическо държавно управление Политическа партия са принудени да вършат доста тежък компромис.

Асен Василев съобщи, че компромисът, реализиран за " Лукойл " е в полза на българските жители, в това време се стопират паричните потоци към Русия от продажбите на нефт.

" Бюджетният недостиг ще остане 3%, чакаме приходната част да бъде такава, каквато е заложена. Данъчните закони, импортирани в Народното събрание плануват налог 9% и ограничения за изсветляване на ресторантьорския бизнес ", сподели още той.

Василев изясни, че и в този момент налозите са обложени с налог, само че тъй като се заплащат кеш, никой не го събира и това е концепцията за изсветляване на заплащането.

Той съобщи, че приема като комплимент обстоятелството, че е най-критикуваният министър в държавното управление.

" Ротацията е контрактувана сред Политическа партия и ГЕРБ за промяна на министър-председателя, оттова нататък не мисля, че има някакъв драматизъм в този развой " съобщи той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР